Hej jestem Magda dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami, jestem po dwóch kursach a póki co moimi 'ofiarami' są głównie znajome ale mam nadzieje, że uda mi się bardziej rozkręcić
pozdrawiam wszystkich !
Hej jestem Magda dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami, jestem po dwóch kursach a póki co moimi 'ofiarami' są głównie znajome ale mam nadzieje, że uda mi się bardziej rozkręcić
pozdrawiam wszystkich !
Hej Jestem Maja i zaczynam naukę ! Jeszcze kilka miesięcy i zacznę uczęszczać na kursy, bo paznokcie jest jednym z moich głównych hobby zaraz po wizażu i bardzo chcę połączyć z tym swoją przyszłość
Witam wszystkich i pozdrawiam :-)
Witam,
mam na imię Ania...pazurki to moje hobby, kiedyś może będzie to coś więcej
Pozdrawiam serdecznie wszystkie pazurkomaniaczki
Witajcie
nie jestem stylistką paznokci, zapisałam się na to forum aby skorzystać z Waszego doświadczenia
jestem, byłam i będę swoją jedyną ofiarą
pozdrawiam
Cześć Wszystkim czytałam różne fora. Wasze forum najbardziej mi się spodobało.Pod względem, serdecznym podejściem do początkujących stylistek jak i radami , spostrzeżeniami między zawodowymi stylistkami Pozdrawiam
Początkująca
Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałabym się przedstawić jestem Jolka i pozdrawiam wszystkich
Witam, na forum jestem nowa,
z zawodu technik usług kosmetycznych - paznokcie robię od ok.9 lat, z małymi przerwami na macierzyństwo - po ostatnim dłuższym wolnym spowodowanym narodzeniem się moich bliźniaczek mam sporo do nadrobienia i nauki mam nadzieję, że znajdę tu miłe miejsce na pogawędki i wsparcie. Pozdrawiam i witam
witamy
Witojcie! ))
hej
Witam Was serdecznie z tej strony Anka i jestem tu nowa
Witamy Was dziewczyny
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Czesc
Trafiłam na to forum przez przypadek. Oglądałam forum ze wzorkami i strasznie mi sie spodobały
Kiedyś robiłam paznokcie żelowe głównie sobie i znajomym ale później brakło czasu. Ostatnio od kilku miesięcy zajmuje się hybrydą (nie zawodowo), lakiery tylko Estetiq narazie. I cóż zakochałam sie w tej hybrydzie
Nazywam się Aneta. Stylizacją paznokci zajmuję się od 2003 roku i nadal kocham się w tej pracy. W chwili obecnej pomagam w rozwoju ekskluzywnych usług mobilnych na terenie miasta Warszawa.
Miło mi powitać wszystkie Paznokciowe Maniaczki i pozdrawiam serdecznie
cześć wszystkim! mam 24 lata i chciałabym rozpocząć swoją przygodę z paznokciami, głównie interesuje mnie metoda żelowa i manicure hybrydowy w temacie jestem kompletnie zielona. po liceum chciałam iść na kursy stylizacji i przedłużania paznokci, jednak postawiłam na studiowanie. teraz postanowiłam spełnić swoje marzenie i mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno. będę wdzięczna za wszelkie rady! pozdrawiam
Na nauke nigdy nie jest za pozno @martin
Witam Witam,
po czterech latach powracam
Dzień dobry wszystkim
Hejka
Stylizacją paznokci zajmuje się tylko w celach prywatnych. Dbam o paznokcie głównie swoje i swojej przyjaciółki. Mam ogromną cierpliwość, bo nad pazurkami potrafię siedzieć 3-4 godziny Bardzo lubię to robić i sprawia mi to sporo satysfakcji. Nie jestem profesjonalistką, ale szybko się uczę. Wybaczcie, jeśli będę zadawać banalne pytania. Po prostu chcę się uczyć od najlepszych Pozdrawiam
Witam wszystkich. szykujcie się paznokietki :
Witam wszystkie panie