Jak już wcześniej wspomniałam troszkę o swojej osobie w temacie pod tytułem początki,czas przedstawić się dokładniej tutaj!
Witam wszystkie Kobietki (Panów też?)

Paznokcie robię od marca,z przerwą dwumiesięczną,z racji na praktykę szkolną ( Technik Hotelarstwa )
Jestem właśnie już na półmetku,bo został mi ostatni rok szkoły. Więc,mam 19 lat. Kompletnie nie wiem co chciałabym robić w przyszłości,więc złapałam się póki co dodatkowo - forma hobby za pazurki. Nakładam żel na naturalną płytkę paznokcia,tipsy robię żelowe. Jednak chciałabym zacząć się rozwijać i np. przedłużać paznokcie na formę czy robić śliczne zdobienia. Zdaję sobie sprawę,że to kwestia nawet kilku lat... Jednak chciałabym się powoli już rozwijać.
Moją inspiracją jest salon,który znajduje się w Warszawie - Mani Mani I mam nadzieję,że kiedyś będę dorównywać tym Artystkom! (Moim małym marzeniem także jest ukończenie kursu w tym salonie na który mam nadzieję,że wybiorę się już za rok! )

Większość osób się lekko dziwi,gdy słyszy,że robię paznokcie. Ponieważ,jestem osobą, z adhd Rozpiera mnie straszna energia,jestem z reguły uśmiechniętą osobą i duszą towarzystwa,mam za sobą od najmłodszych kilka siatkarskich lat,następnie również jak dla mnie kobiecy i dużo lepszy od Zumby Kick-Boxing i siłownię. Do tego od małego jeżdżę na Zielonogórską Dumę - Żużel.
Paznokcie to chyba moje najbardziej kobiece hobby,tak więc chciałabym je rozwinąć. Chociażby dla siebie,by mieć swoje dłonie zadbane. Marzy mi się także przedłużanie włosów i kurs masażystki!

Królikami doświadczalnymi często są moje koleżanki,przyjaciółka czy kuzynki. Nie mają wyjścia.

Jeśli ktoś zechce mi pomóc indywidualnie - chętnie porozmawiam na PW.
Każda rada mi się przyda.

Mam nadzieję,że nikt z mojego powodu nie będzie miał nadciśnienia.

Pozdrawiam Serdecznie!