będzie dobrzeliczą się chęci i pasja
witajcie dziewczyny![]()
Witam . Mam na imie Sylwia . Jestem mamą czteroletniej Majeczki. Wpadłam ostatnio w trans malowania paznokci.... Mam nadzieję że to forum tchnie we mnie nowe pomysły zdobienia swoich pazurków.
pozdrawiam :-)
Cześć Sylwia![]()
witam wszystkich nowych forumowiczów![]()
Witaaam![]()
Witajcie)
witam wszystkich pazuromaniaków![]()
I ja witam kolejne dziewczyny
Cześć, jestem Magda. Jestem pazurkoholiczkąOd pół roku aktywnie zajmuję się przedłużaniem pazurków metodą żelową.
Witam wszystkie współuzależnione od paznokciowej twórczości własnej![]()
Witamy nowa pazurkoholiczkę![]()
Witam wszystkichMam na imie Ola, kocham wszystko co dotyczy pazurkow
w przyszlosci mam zamiar zrobic kurs i zajac sie zawodowo tym co lubie
Na razie zajmuje sie swoimi naturaskami
Pozdrawiam serdecznie
![]()
witam![]()
Dziendobrywieczor kochani!Witamy Serdecznie
!
Witam wszystkich!Cieszę się, że znalazłam forum gdzie zawsze można pogadać o pazurkach
Od paru lat kosmetyka i wszelkiego rodzaju upiększanie paznokci, jest moją pasją ale ze względu na brak czasu nie bardzo mogłam się do tego przyłożyć. Teraz mam zamiar mocno zabrać się do roboty i robić pięęęękne pazurki
Liczę na Waszą pomoc i radę.
![]()
witam Ewula![]()
Witajcie dziewczyny
witam nowe forumki
witam Drogie PanieCiesze się ,że jest takie forum gdzie można się dowiedzieć tego czego się jeszcze nie wie o paznokciach, doszkolić przez porady wykwalifikowanych stylistek i w ogóle oderwać się od rzeczywistości i normalnie porozmawiać o problemach dnia codziennego
Dziękuję
i jeszcze raz Witam
![]()
Hej dziewczyny-spodoba się Wam tu, zobaczycieWitam i pozdrawiam
![]()
witam wszystkienazywam sie Ania mam 25 lat jestem pazuroholiczką...hihihihi... jak to brzmi...
pazurki robie od 2006rokuzajżałam tu przypadkiem i tak zostałam...hihihihi...każdawolna chwile spedzam tutaj...właśnie przypala mi sie ciasto...hihihii...forum-kolejny nałóg
pozdrawiam i całuje
![]()
hmmmm chyba większośc miała podobnie ja zajrzałam tu przypadkiem i także zostałam i na 100% nie żałuje mozna sie tu wiele nauczyć![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)