cześć jestem Daria
cześć jestem Daria
Witajcie, dopiero zaczynam swoją przygodę z pazurkami - mam nadzieję, że na tym forum znajdę wsparcie i porady w stawianiu pierwszych samodzielnych kroków.![]()
Witam wszystkie Koleżanki - mam nadzieję, że znajdę u Was sporo fajnych inspiracji.![]()
witam was wszystkie jestem Kasia![]()
Witam ja nazywam sie Angelika
Chcialabym miec swoj mobilny salon kosmetyczny.
Na forum szukam inspiracji oraz cennych porad i imformacji![]()
Witam wszystkich
Witam wszystkich Użytkowników!
Jestem początkująca w świecie stylizacji paznokci ale bardzo mnie ten temat interesuje i mam nadzieję się czegoś od Was nauczyć. Pozdrawiam![]()
Witam. mam na imię Magdastylizacja paznokci zajmuje sie pod półtora raku
![]()
Czesć Wam wsyztskim!
Mam na imię Dorota, mam 26lat. Jestem szczęsliwą mamą od 9.11.13 i żoną od 30.08.14![]()
W tym roku minęło równo 10 lat jak zajmuję się panzokciami, po ukończonych kursach i szkoleniach (nie licząc samonauki w domu), specjalizuję sie w manicurach i peidcurach oraz przedłużaniu panzokci metodą żelową. Od roku przedłużam rzęsy metodą 1:1 oraz 2:1, choć korcą mnie metody objętościowe.![]()
Od niedawna zafascynowana jestem zdobieniem paznokci metodą one stroke!
Gdyby jakaś przyjazna mi dusza podała link do takiego wątku byłabym wdzięczna. wciąż ćwiczę i ćwiczę![]()
uczę sie wstawiania tu zdjęć
Witam i gratuluję samo zaparcia!piękne pazurki!
Mam na imię Paulina ,Paznokciami i ich zdobieniem zajmuję się od niepamiętnych czasów. Najpierw były to lakiery ,niestety ozdoby i sam lakier nie trzymały się długo ,dlatego postanowiłam ,,pobawić,, się żelem . Moje początki były trudne (pewnie jak każdej z nas) Ale pomału do przodu i nie poddawać się ,tak mówiłam ,i coś zaczęło wychodzić . Uczę się cały czas ,staram się maszerować z najnowszymi trendami w modzie paznokciowej,ale też po zostaje przy klasyce ,i szukam nowych rozwiązań .Wszystkie paznokcie są mojego autorstwa (przeze mnie wykonane) Jak na razie zdobienie pazurków to moje hobby ,ale myślę że kiedyś otworzę swój salonik i będę miała pracę taką jaką lubię![]()
Witaj koleżanko!Miło Cię poznać!
Witam wszystkie Pasjonatki, Stylistki Paznokci![]()
Witam, ja dopiero zaczynam "zabawę"![]()
Witajcie dziewczyny
Witam Was serdecznie.
Mam na imię Ola, mam 24 lata. Jestem w trakcie nauki na kierunku technik usług kosmetycznych ( III semestr). Stylizacją paznokci ( po kursie) zajmuję się od paru miesięcy, także jestem dopiero początkująca, gdyż stwierdziłam że nie chcę robić zabiegów na twarz :-) oprócz paznokci zajmuję się również wizażem.
Hej Moje Drogie! Jestem tu nowa o czym świadczy ten wpis! Mam nadzieję, że to początek wielkiej podróży !![]()
hej dziewczyny!![]()
Jestem tu nowa.
Mieszkam w Lublinie. Od dawna interesowałam się paznokciami, lecz jedynie oglądałam czasopisma, filmiki i zdjęcia.
Dopiero od pewnego czasu wzięłam się w garść i zaczęłam realizować swoje marzenia!
Jestem głodna wiedzyCały czas staram się jakoś eksperymentować na swoich pazurkach, no a przecież trening czyni mistrza!
Jakiś czas temu odłożyłam trochę pieniążków i zaryzykowałam zapisując się do szkoły stylizacji paznokci.
Niestety bardzo żałuję, nauczycielka nas kompletnie olewała i nie przekazała żadnej konkretnej wiedzy.
Może mi doradzicie i macie kogoś sprawdzonego w Lublinie kto dobrze tłumaczy i bierze pod swoje skrzydła![]()
Oczywiście za opłatą
Pozdrawiam Was kochane i podziwiam Wasz talent![]()
Witam
Mam na imię Monika, pracuje i mieszkam w Szczecinie. Zajmuję się pedicurem medycznym i od niedawna pazurkami dłoni. Chętnie podyskutuję o paznokciach tytanowych jak również o hybrydoych i żelkach. Prywatnie jestem mamą 12 letniego łobuziaka.
Pozdrawiam)
hej mam na imie magda : D
Cześć dziewczynywitamy serdecznie
![]()
Witam!
Mam na imię Klaudia . Dopiero zaczynam swoją przygodę ze stylizacją paznokci. Niestety nie mam ukończonego kursu ale w przyszłości planuję się na niego wybrać. Mam nadzieję że na tym forum znajdę wsparcie w stawaniu pierwszych kroków. Za mną dopiero ćwiczenia na sztucznym palcu , zrobiłam też paznokcie sobie i wczoraj odbudowałam paznokcie koleżance. W sumie kilka lat temu też miałam mały epizod ze stylizowaniem paznokci ale niestety chyba czas nie był odpowiedni i jakoś się nie wciągnęłam. A szkoda... nie musiałabym zaczynać teraz od początku. Mam nadzieję że fakt że nie mam kursu nie sprawi że zostanę potraktowana z góry ... Tak jak pisałam mam zamiar go zrobić ale niestety teraz nie mogę sobie na to pozwolić. Paznokcie chcę robić sobie , mamie, siostrze i ewentualnie koleżance na jej odpowiedzialność![]()
Witam Wszystkich,
Pozdrawiam Monika![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)