witam wszystkich![]()
witam wszystkich![]()
Witam wszystkich cieplutkoMam na imię Basia,jestem szczęśliwą żoną i mam dwóch synów.Jestem kosmetyczką,najbardziej pasjonuje mnie wizaż,ale paznokcie też są moją pasją.W szkole miałyśmy kurs,ale wiele rzeczy uczę się sama i wciąż pragnę się uczyć i rozwijać w tej dziedzinie.Forum ślędzę od dawna,dzisiaj nastąpił przełom,bo dodałam post
Jest tutaj wiele cennych informacji.
Witam wszystkich i pozdrawiam![]()
Witam wszystkich, nazywam się Lidia i mam 22 lata![]()
cześć dziewczyny
Witajcie, jestem tu nowa. Mam nadzieję, że miło spędzę z Wami czas.
witam serdecznie wszystkichswoją przygodą z pazurkami zaraziła mnie koleżanka, która mi robiła, a teraz ja sama sobie robię piękne paznokietki
pozdrawiam
Witam wszystkich !![]()
Mam na imię Sandra - obecnie przyszła mama (jak narazie córeczki - zobaczymy kto wyjdzie za 4 miesiące)
Lingernistka, kosmetyczka , samouk wszelkich pazurów z wielkim planem ukończenia kursów stylizacji i żelowaniaplus oczywiście kurs rzęs - w najbliższej przyszłości
Mam nadzieje ze będe mogła wiele się dowiedzieć - a może czasem pomoc ?
Pozdrawiam gorąco!![]()
Hej!
Wiele razy zaglądałam na forum, aż w końcu postanowiłam że może i ja się włączę do dyskusji
Pozdrawiam wszystkich![]()
Witam forumowiczki![]()
WitamMam na imię Klaudia , mam 21 lat
od roku intensywnie i praktycznie zajmuję się stylizacją paznokci
pokochałam to
najpierw od strony teoretycznej , następnie od praktycznej
uczę się ciągle i szkolę
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
![]()
Witam,![]()
Jestem KlaudiaUkończyłam studia licencjackie na kierunku kosmetologi i aktualnie kontynuuję naukę na drugim stopniu
Od ponad roku z przerwami staram się stylizować paznokciejestem po 2 kursach metody żelowej, akrylu i hybrydy
Tak jak w hybrydzie czuję się pewnie tak w pozostałych dwóch nie bardzo
Liczę na waszą pomoc
Pozdrawiam
Klaudia![]()
Witam Wszystkich
Jak juz wiadomo skoro jestem tutaj jestem "nowa" moje imie to Gabi
Pazurkami zajmuje sie od 2008 roku ale nie zawodowo a szkoda bo bardzo to lubie
Zaczynalam od żeli potem akryl no i hybryda naturalna kolej (chyba) Najpierw sie nauczylam a potem zrobilam "uprawnienia" na robienie paznokietkow hehe..
Jestem rowniez wizazysta , stylista praktykiem nie teoretykiem jak w kazdej dziedzinie jaka sie zajmowalm zajmuje i bede zajmowac.Moze na razie wystarczy bo mnie juz bedziecie miec dosc po pierwszym poscie.![]()
Siemka, w sumie zaczęłam pisać po forum a się nie przedstawiłam - jestem Angelika, miłośniczka pięknych paznokci![]()
Cześć. Jestem Marysia i dopiero zaczynam przygodę ze zdobieniem paznokci żelowych.
Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Piotr, interesuje mnie muzyka i sport :-)
Witam wszystkich użytkowników. Jestem Zbyszek, mam 35 lat, moje hobby to głównie kino i motoryzacja
Cześć! Mam na imię Darek, 30 lat, moje hobby to przede wszystkim stylizacja i zdrowie. Jestem nowy na tej stronce,myślę, że zostanę tutaj na długi czas. Pozdrawiam użytkowników.
hej kochane
Witam! Jestem Marek i skończyłem 23 lata. Moje zainteresowania to głównie wizaż i dietetyka. Jestem wprawdzie dopiero nowicjuszem na tej stronce, ale myślę, że będę wchodził tutaj w najbliższym czasie. Pozdrawiam
Witajcie!
Jestem Anna i uczę się na kierunku Technik Usług Kosmetycznych, a sama uczę się stylizacji paznokci co niesamowicie mnie pasjonuje i zarejestrowałam się tutaj by mieć stały dostęp do porad i móc się z Wami dzielić moimi postępami. Bądźcie delikatne dopiero zaczynam. Pozdrawiam serdecznie <3
Witam. Mam na imię Jarek,25 lat. Moje zamiłowania poza pracą to elektronika i moda. Będę to czasem wchodził aby poznać opinie użytkowników na różne tematy, nie zawsze związane z paznokciamiPozdrawiam
Witam jestem EwaCieszę się że mogłam do Was dołączyć.
Hejka wszystkim! Jestem Edyta, mam 25 lat i interesuje się muzyką, tańcem oraz stylizacją paznokci![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)