dziewczyny do tej pory uzywalam tylko semilaca i ich harda ,nim przedłużałam paznokcie dzisiaj chce zobic zamówienie z indigo na początek kupie bazę i top plus kolorek little pink ,chciałam jeszcze jakiś ładny nude ale nie moge sie zdecydować ,chciałabym tez zamówić cos do przedłużania paznokci ? co w takim razie powinnam kupic ?nie wiem jaki zel ,przeczytałam wszystkie strony i trochę pogubiłam sie w tych nazwach ?muszą to byc dwa produkty czy jak?czy zel zejdzie tez w acetonie,nigdy nie miałam do czynienia z zelami oprócz właśnie tego harda z semilaca który jest żelem miękkim jak go nazywają.chodzi mi dokładnie o to ze chciałabym przedłużać czymś paznokieć na szablonie następnie pokrywać go lakierem hybrydowym indigo,do zelu bede potrzebowac pedzelka ,polecacie jakis tanszy niz ten za ponad 60żł A i jeśli wybiorę przy zamówieniu odbiór osobisty to będzie to punkt odbioru z listy dystrybutorów? najbliższej mam do salonu w poznaniu.
Ps .po waszych zdjęciach które tu wrzucacie widzę ze to naprawdę ładne kolorki,mam nadzieje ze nie trafi mi sie lipne krycie.Przepraszam dziewczyny za te wszystkie pytania ,jestem samoukiem paznokcie robię sobie mamie i siostrze ale chce żeby to wszystko miało ręce i nogi