Pokaż wyniki 1 do 25 z 1259

Temat: Opinie o produktach INDIGO Nails Lab

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Debiutantka

Domyślnie Odp: Opinie o produktach INDIGO Nails Lab

dziewczyny do tej pory uzywalam tylko semilaca i ich harda ,nim przedłużałam paznokcie dzisiaj chce zobic zamówienie z indigo na początek kupie bazę i top plus kolorek little pink ,chciałam jeszcze jakiś ładny nude ale nie moge sie zdecydować ,chciałabym tez zamówić cos do przedłużania paznokci ? co w takim razie powinnam kupic ?nie wiem jaki zel ,przeczytałam wszystkie strony i trochę pogubiłam sie w tych nazwach ?muszą to byc dwa produkty czy jak?czy zel zejdzie tez w acetonie,nigdy nie miałam do czynienia z zelami oprócz właśnie tego harda z semilaca który jest żelem miękkim jak go nazywają.chodzi mi dokładnie o to ze chciałabym przedłużać czymś paznokieć na szablonie następnie pokrywać go lakierem hybrydowym indigo,do zelu bede potrzebowac pedzelka ,polecacie jakis tanszy niz ten za ponad 60żł A i jeśli wybiorę przy zamówieniu odbiór osobisty to będzie to punkt odbioru z listy dystrybutorów? najbliższej mam do salonu w poznaniu.
    Ps .po waszych zdjęciach które tu wrzucacie widzę ze to naprawdę ładne kolorki ,mam nadzieje ze nie trafi mi sie lipne krycie.Przepraszam dziewczyny za te wszystkie pytania ,jestem samoukiem paznokcie robię sobie mamie i siostrze ale chce żeby to wszystko miało ręce i nogi
    Ostatnio edytowane przez p.bogusia ; 11-05-2015 o 14:25

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)