Serdecznie witam wszystkich na forum!)
Na imię mam Wiola i zaczęłam niedawno swoją przygodę z pazurkami. Liczę na porady od bardziej doświadczonych koleżanek![]()
Serdecznie witam wszystkich na forum!)
Na imię mam Wiola i zaczęłam niedawno swoją przygodę z pazurkami. Liczę na porady od bardziej doświadczonych koleżanek![]()
witam również
witajcie![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 01-03-2016 o 23:53
Witam i ja ciepło wszystkich forumowiczów.
Kaja
Miło mi powitać was wszystkich na forum. Jestem Weronika
Witam wszystkich.
Witam serdecznie![]()
Cześć. Mam na imię Maja. Od dawna interesuje się kosmetologią, ale w sumie od niedawna zaczęłam wykonywać paznokcie. Na razie testuje na moich znajomych![]()
Witam serdecznie. Jestem na forum od jakiegoś czasu ale teraz mam zamiar się trochę poudzielać![]()
Zajmuję się przedłużaniem rzęs od 1,5 roku
pozdrawiam wszystkich![]()
Witam wszystkich mam na imię Ewelina i dopiero od niedawna zainteresowałam się stylizacją paznokci. Na froum trafiłam szukając informacji. Pozdrawiam wszystkich ze Świnoujścia![]()
Cześć Drogie Dziewczyny,
Nazywam się Ania interesuję się kosmetologią od dłuższego czasu. Zaczynam dla znajomych wykonywać zabiegi kosmetyczne takie jak manicure i pedicure.
Witajcie serdecznie.
Mam nadzieję na miło spędzony czas.
Witajcie![]()
Witajcie serdecznie.
Witam również wszystkich)
Witam wszystkich witających.
Hej! Jestem tu nowa wiec wypadaloby sie przywitac
Nazywam sie Alicja ale w internecie mozna mnie znalezc pod nickiem fraline lub fraline90.
Jedna z moich wiekszych przyjemnosci w zyciu, jest zabawa z paznokciami.
W wieku 16 lat kupilam pierwsza lampe uv i zele potem przyszedl szal na wzorki (i paznokciowego bloga) a niedawno postanowilam zajac sie tym, co sprawia mi frajde zawodowo. Zrobilam wiec kurs potwierdzajacy moje umiejetnosci i powoli rozwijam dzialalnosc paznokciowa.
To tyle, chyba z najwzniejszych informacji na poczatek.
Witam sie z Wami serdecznie i zycze milego wieczoru![]()
Witaj Alicja![]()
Cześć jestem Kasia
Witam i dziękuję za przyjęcie do waszej gromadki![]()
CześćTutaj Olcia
![]()
Witajcie!
Paznokciami zajmuję się od 8 lat, byłam samoukiem, robiłam znajomym paznokcie żelowe. Następnie skończyłam studium kosmetyczne a tam przeszłam wiele kursów kosmetycznych w tym również na paznokcie żelowe i zdobienie akrylowe.
Dwa lata temu urodziłam synka i odpuściłam temat paznokci. Teraz chciałabym powrócić i zacząć zarabiać, być może się gdzieś zatrudnić, ale brak mi pewności siebie i umiejętności. Wydaje mi się, że albo muszę robić perfekcyjnie jak z gazety albo wcale. Tak więc trafiłam na to forum i pochłaniam dziesiątki stron dziennie. Mam nadzieję, że z wami dam radę! Pozdrawiam
Witam, Witam i jeszcze raz witam wszystkie szalone dziewczyny aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam,
mam na imię Wojtek, jestem stylistą, służę pomocą![]()
dzień dobry,
jestem Oliwia
pozdrawiam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)