Witam![]()
Witam![]()
Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów![]()
Witajcie wszyscy. Piotr się nazywam i mam nadzieję na ciekawie spędzony czas, oraz że się ciekawych rzeczy dowiem od was.
Witam serdecznie, od jakiegoś czasu obserwuje forum i w końcu postanowiłam dołączyć,
Pozdrawiam, Karolina
Witam wszystkich na forum, interesuje się modą oraz stylistyką, lubię biegać i czytać książki o tematyce fantastycznej
Także witam wszystkich serdecznie. Zawitałam na to forum, bo zamierzam w moim mieście otworzyć gabinet kosmetyczny i pomyślałam sobie, że znajdę tutaj mnóstwo pożytecznych informacji, nie tylko teoretycznych, ale głównie praktycznych - wiadomo, że porady z pierwszej ręki, wypróbowane są najcenniejsze:-) Generalnie lubię fora i już niejedną informację z nich wyniosłam, taką, która przydała mi się w życiu. I mam nadzieję, że tutaj tez tak będzie:-) pozdrawiam wszystkich:-)
Cześć wszystkim!Znalazłam to forum przez przypadek, ale właśnie zabieram się za przeglądanie go i szukanie inspiracji, które można będzie przenieść na moje własne paznokcie
W wolnych od pracy chwilach chodzę na fitness, dużo spaceruję, oglądam filmy i popijam dobre czerwone wino.
Od dawana na forum ale teraz dopiero się witam![]()
Witam Was kochane laseczkiLiczę na to że uzyskam tutaj wszystkie nurtujące mnie pytania oraz w miarę możliwości również będę mogła pomóc czerpiąc ze swojego doświadczenia
Pozdrawiam Was i ściskam!
Czarna![]()
Również witam wszystkich serdecznieLilka z tej strony
Witam![]()
Hej cześć![]()
Witajcie![]()
Jestem tu nowy, miło cię poznać
Ostatnio edytowane przez tusia ; 01-03-2016 o 23:52
Witam wszystkich bardzo gorąco! Mam nadzieję, że czegoś nowego się nauczę, podzielę się swoim doświadczeniem, a przede wszystkim poznam super znajomych![]()
Witam wszystkie stylistki![]()
Jestem Daniela ze slaska. Pazurki robie od prawie dwoch lat ( samouk )
Pozdrawiam wszystkich !
Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Piotr i szukam nowych rozwiązań.
witam was dziewczyny
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki i pewnie kilku forumowiczów. Kłania się Dawid z Krakowa
Ja także chciałam się przywitać. Mam na imię Patrycja i dopiero planuję zabrać się zawodowo za robienie pazurków, dlatego, kiedy znalazłam to forum, bardzo się ucieszyłam, bo wiadomo, że wiadomości z pierwszej ręki są najbardziej wartościowe i praktyczne. Poza tym można tu, z tego co widziałam, uzyskać odpowiedzi na swoje pytania, co także jest bardzo pomocne:-) Witam wszystkich i do zobaczenia na forum:-) pozdrawiam serdecznie:-)
Witam wszystkich:-) mam na imię Basia mam 25 lat zaczynam naukę robienia pazurkow:-) jestem samoukiem. .wszystkie dobre rady mile widziane![]()
Witam serdecznie wszystkich na forum. Jestem Bartek z Małdyt. Pozdrawiam
Witam![]()
Witam serdecznie, Mam na imię Grażyna, pochodzę z Gdyni. Mam 23 lata i jeszcze studiuję. Pozdrawiam serdecznie.
Cześć wszystkim. Mam na imię Nadia, mam 28 lat. Przygodę kosmetyczną dopiero zaczynam , ale mam nadzieje, ze znajdę tu trochę inspiracji i sukcesywnie będę je wykorzystywać w praktyce![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)