Witam serdecznie. Jestem posiadaczką pięknych paznokci wykonywanych przez najwyraz świetną stylistke. Niestety mam straszny problem. W związku z tym Piszę do Pan z takim zapytaniem, może mi Panie pomogą. Otóż nabłyszczacz który używa moja stylistka sprawia że moje paznokcie sie brudzą bardzo już po tygodniu, jasne kolory na paznokciach są u mnie zakazane. Podpytalam stylistke czy mogłabym kupić żelowy nabłyszczacz i może to pomoże (ona używa kolorów hybrydowych z indigo i na to hybrydowego nabłyszczacza z firmy SPN). Odradziła mi żelowy nabłyszczacz gdyż hybryda zacznie pękać, moje pytanie brzmi, czy jest dla mnie jakikolwiek ratunek aby jasne paznokcie nie wyglądały u mnie po tygodniu jak po ciężkiej pracy w ogrodzie? Przyznam że kiedyś byłam u innej Pani i nie było tego problemu, niestety nie pamiętam na jakich produktach pracowała. Zrozumiem jeśli Panie nie odpisza, w końcu jakaś tam baba zadaje dziwne pytania w ogóle nie związane z tematem, ale to jedyna nadzieja żeby dowiedzieć się z bardzo dobrego źródła czy jestem skazana na same ciemne kolory. Pozdrawiam serdecznie.