Jaki krem na noc byscie poleciły?
Czy lepiej jest niczego nie nakładac aby skóra oddychała?
Jaki krem na noc byscie poleciły?
Czy lepiej jest niczego nie nakładac aby skóra oddychała?
Niestety nie mogę się tutaj zgodzić. Noc jest czasem kiedy skóra się regenereuje i odpowiedni krem może tę regenerację poprawić. Jasne,ze nie poprawi jesli będzie to jakiś tani drogeryjny krem o kiepskim składzie,jednak jeśli kupimy sobie cos konkretnego, dobrego w składzie to możemy liczyć na dobre działanie.
Na tej stronie jest artykuł o tym w jaki sposób opóźnić proces starzenia się skóry:
Jak opóźnić proces starzenia się skóry? - poznaj 5 uniwersalnych porad eksperta | The Body Shop Polska
Powinno się chronić skórę przed słońcem oraz używac nawilżających kremow.
Sama kiedyś nie dbałam o skóre i skóra była brzydka i wysuszona. Od kiedy zaczęłam zwracac na nią większa uwage to wyglada o wiele lepiej
Zobacz Floslek, nie ma lepszych kremów.
---------- Dodano o godzinie 23:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:17 ----------
Każdy od Floslek, super sprawa za każdym razem.
Fajny jest anti aging, peeling kwasowy na noc od Floslek. Moja skóra szczerze mówiąc nigdy nie wyglądała lepiej.
Miałam kremy i balsamy od Body Shop I o ile balsamy naprawdę mają fajne. Nawilżają oraz przepięknie pachną. To jednak kremy do twarzy mi nie podpasowały, Uważam, ze w POlsce w znacznie korzystniejszej cenie mozna znaleźć kosmetyki o lepszym składzie.
Poczytajcie sobie o kremie do twarzy Mialena https://www.medonet.pl/krem-przeciwz...,02577513.html
świetny skład
dobrze nawilża
nadaje się pod makijaż
nie tworzy tłustej warstwy na skórze
Do tej pory jest to najlepszy krem jaki miałam:
Ostatnio edytowane przez jagnam ; 20-08-2020 o 13:38
Ja długo szukałam czegoś co mi się sprawdzi i w końcu trafiłam na Krem i serum nawilżające z serii vegan muesli z bielendy super jest! moja cera wreszcie nie ma zadnych wypryskow, jest odpowiednio nawilzona i zadbana
Ja aktualnie używam serum i kremy marki Samarite z serii Devine i jestem bardzo zadowolona.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)