Stefcia, ja miałam kiedyś ten pierwszy,szybko się popsuł a teraz mam ten drugi tylko czerwony,jak narazie jest ok,mam go ok 5miesięcy
Stefcia, ja miałam kiedyś ten pierwszy,szybko się popsuł a teraz mam ten drugi tylko czerwony,jak narazie jest ok,mam go ok 5miesięcy
Peeling kawitacyjny jest bardzo fajnym zabiegiem. Doskonale radzi sobie z zaskórnikami. Wiem co mówię :-) Jest ogromna różnica przed i po zabiegu. Ja staram się wykonywać takie zabiegi regularnie w połączeniu z sonoforezą. Skóra jest oczyszczona, rozświetlona i gładziutka. Śmiało mogę polecić tutaj Gabinet Olwin w Lublinie. Podaję linka: Peeling Kawitacyjny + LED - Salon Olwin. Zabiegi są tam wykonywane na wysokim poziomie, fachowa obsługa i co najważniejsze bardzo miła
Peeling brzoskwiniowy HB - u mnie udało się wygładzić skórę, usunąć zanieczyszczenia, ogólnie cera ożywiła się, jest znacznie bardziej delikatna. Jeśli chcecie to kupujcie teraz, bo w sklepie HB sprzedają go z wysokim rabatem.
Tutaj https://maxmedik.pl/content/70-urzad...-kawitacyjnego mozecie sobie więcej poczytać o urządzeniach do tego peelingu. Generalnie to fajna sprawa, sama korzystałam z takiego zabiegu
Dziewczyny a co sądzicie o takim peelingu z kwasami AHA K: definicja Kwas AHA wg La Roche-Posay ? Robicie taki? Zastanawiam się nad zrobieniem bo podobno bardzo fajnie wpływa na zaskórniki eliminując je.
Miałam raz robiony peeling kawitacyjny i spodziewałam się lepszego efektu. Skóra co prawda była oczyszczona, ale efekt nie utrzymał się zbyt długo, pomimo tego, że używałam potem poleconych przez kosmetyczkę kosmetyków. Bardziej zadowolona byłam po oczyszczaniu twarzy metodą mechaniczną, choć niektórzy uważają, że już się od tej metody odchodzi.
Wystarczy peeling Thlasso od HB - super efekt, sensownie wyglądająca cera, zmieniona zdecydowanie na plus. Ale oczywiście - kwestia systematyczności i odpowiedniego stosowania. Fajną zmianę uzyskuje się bez wielkich cudów.
Peeling kawitacyjny znacząco poprawił moją skórę, a sam zabieg wykonywałam w salonie EVE Kosmetyka Profesjonalna w Warszawie. Polecam każdej, która nie jest zadowolona z jakości swojej skóry, naprawdę pomaga.
Byłam na jednym zabiegu peelingu kawitacyjnego. I nie wiem czy wybiorę się ponownie.Nie był drogi, oj nie. Ale nie byłam do konca zadowoloan z rezultatów. Twarz była gładziutka, ale nie tak długo. Mam wrażenie,że podobne efekty można uzyskać w domowych pieleszach.
Popularne zabiegi medycyny estetycznej
Peelingi, które polecam ze swojej strony to"
peeling kwasem migdałowym
octowym
ewentualnie kwasem salicylowym ( chociaż ten jest dosc mocny)
Ostatnio edytowane przez cass ; 02-02-2018 o 16:26
Już mówiłam. Największą różnicę robi peeling Thallasso od HB. Zawiera wyciąg z alg morskich, widać efekty jego stosowania, daje fajną różnicę, ale oczywiście mocna zmiana zawsze wymaga czasu. Nauczcie się jak dobrze robić ten peeling, a wtedy dopiero ta zmiana będzie zdecydowana i zauważalna. Sami wiemy, jak to było u nas.
A co myślicie o samodzielnym robieniu peelingu kawitacyjnego w domu? Jest sens kupować sprzęt, czy lepie oddać się w ręce kosmetyczki?
Raz byłam - miesiąc przed swoim weselem i muszę przyznać, że efekty były znakomite. Muszę jeszcze kiedyś spróbować.
Kochani - podawałam wam nazwę kosmetyku, z którego będziecie zadowolone.
Po prostu używajcie go zgodnie z zasadami, odpowiednio, systematycznie. Stopniowo będzie widoczna poprawa stanu cery, ale na pewno do niczego nie dojdzie z dnia na dzień. Na poprawę też trzeba trochę poczekać.
Naczytałam się na temat usuwania przebarwień na blogu Magdaleny Jaglarz https://magdalenajaglarz.pl/blog/pro...amy-na-skorze/ ale nie wiem czy sama cokolwiek z tym zrobię, chyba jednak wolę żeby to zrobiła doświadczona kosmetyka taka jak ona
Ja bardzo lubię zabieg peelingu kawitacyjnego, bo nic tak dobrze nie oczyszcza i nie odświeża skóry. Świetnie sprawdza się też w przypadku leczenia trądziku, przebarwień słonecznych, plam starczych etc. No i taka czysta cera jest gotowa później na przyjęcie kosmetyków pielęgnacyjnych. W Krakowie mam namiar na bardzo dobry i sprawdzony przez koleżanki gabinet Peeling kawitacyjny Kraków - J'adore Instytut . Jeśli mieszkacie w okolicach, to warto się na taki peeling do nich zapisać.
A ja się zastanawiam, czy nie kupić sobie urządzenia do samodzielnego wykonywania peelingu kawitacyjnego: https://www.yourspa.pl/peeling-kawitacyjny.html . Taki zabieg domowy jest bezpieczny, a przyjemnie odpręża + ma zastosowanie w przypadku, gdy skóra potrzebuje odżywienia, dotlenienia czy oczyszczenia. Można dokupić tez ampułki z koktajlem witaminowym i kwasem hialuronowym. Co sądzicie?
Ja się przed świętami pierwszy raz na taki peeling wybrałam chemiczny - https://klinikamiracki.pl/peeling-chemiczny/ I skóra zupełnie inna, od razu po zabiegu czuć już różnicę. Chyba zacznę chodzić regularnie na tego typu zabiegi, bo naprawdę w domu aż tak się o cerę nie zadba
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)