Powoli urządzam gabinet i zastanawiam się, gdzie najlepiej zaopatrzyć się w rzeczy do dezynfekcji – chodzi mi o coś naprawdę skutecznego, ale też bezpiecznego w codziennym użyciu. Może ktoś korzystał z oferty Meringer?
Powoli urządzam gabinet i zastanawiam się, gdzie najlepiej zaopatrzyć się w rzeczy do dezynfekcji – chodzi mi o coś naprawdę skutecznego, ale też bezpiecznego w codziennym użyciu. Może ktoś korzystał z oferty Meringer?
Nie korzystałam jeszcze osobiście, ale przyglądam się ich ofercie od jakiegoś czasu. Mają osobną kategorię produktów właśnie do dezynfekcji, więc wszystko jest uporządkowane â nie trzeba szukać po omacku. Są tam płyny, spraye, chusteczki, rękawiczki â wszystko, co się przydaje w codziennym funkcjonowaniu gabinetu. Wiem, że mają też opisy przy produktach z informacją o działaniu (bakterie, wirusy, grzyby), więc łatwiej dobrać coś konkretnego. Zerknij na ich stronę główną: https://sklep.meringer.pl/strefa-niskich-cen/promocje â mają też zakładkę z promocjami, więc można coś przy okazji upolować taniej.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)