Uf to dobrze,że się wyjaśniło!
Do mnie zgłosiła się pani, która potrzebowała stylistki i prosiła żebym przyjechała do niej do domu bo jeszcze lokalu nie kupiłaAle i termin mi nie pasował i warunki "umowy".
Różne sytuacje się zdarzają![]()
Uf to dobrze,że się wyjaśniło!
Do mnie zgłosiła się pani, która potrzebowała stylistki i prosiła żebym przyjechała do niej do domu bo jeszcze lokalu nie kupiłaAle i termin mi nie pasował i warunki "umowy".
Różne sytuacje się zdarzają![]()

przezorny zawsze ubezpieczony a koniec jezyka za przewodnika![]()
Sindi to koniecznie nam napisz ,czy ta prace dostalas?!
Teraz z różnymi oszustwami można się spotkać a przezorności nigdy za wiele, no i ja jestem ciekawa czy dostałaś te pracę![]()
Sindi mimo wszystko bądź ostrożna... wiesz ona może też węszyć.. życie bywa czasem okrutne.. wiesz ile miałam pseudostylistek u siebie na paznokciach ktore chciałby podpatrzec jak pracuje ? to nie zlicze..powodzenia Ci życzę..oby było to czego oczekujesz
![]()
Ja również takowe miałam panie które chciały podpatrzeć ale i co to im da bez praktyki....
ja również tak miałam.Ale Panie przyznawały się,że też "robią" paznokcie na sam koniec i były to dziewczyny bez żadnych szkoleń itp pseudo.Tak zdarza się coraz częściej.
Profesjonalna stylizacja paznokci
Zapraszam!
www.anais-nails.blogspot.com
http://www.facebook.com/Profesjonaln...ciEwelinaMalek
nie zbaczajcie z tematu !![]()
Szukając zatrudnienia lub możliwości poszerzania kariery, warto rzucić okiem na różnorodne oferty pracy. Na tej stronie znajdziesz nie tylko oferty pracy, ale także poradnik dla kandydatów, jak skutecznie aplikować. Strona oferuje też bazę CV, co może być przydatne w nawiązywaniu kontaktów z pracodawcami. Doskonały punkt odniesienia w poszukiwaniu nowej pracy!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)