miodzio wszystkie śliczne
większosć kobietek lubi brokacik...jak sroczki żeby sie cos świeciło
no ja z reszta tez
![]()
miodzio wszystkie śliczne
większosć kobietek lubi brokacik...jak sroczki żeby sie cos świeciło
no ja z reszta tez
![]()
A tu takie tam brokacikina naturalnej płytce
Załącznik 5973
Załącznik 5974
SZCZĘŚLIWA
Łoooo... Jakie ładneeee
szczegulnie te grugie mi się podobają![]()
chanti te pierwsze są po prostu bbboooosssskkkiiiee
no cudo![]()
Dzięki dziewczyny, ale tu szału nie ma
nie nie...
SZCZĘŚLIWA
Chanti boooooooooskieszcególnie te różowe
podoba mi się to "oczko"
Chanti przepiękne są te "oczka" w 2, to hologram?
Chanti bdb wzorowo hihi śliczne![]()
Oto moje wczoraj zrobione brokaciki.Od poniedziałku się zaczęło brokatowo to pewnie cały tydzień tak będzie![]()
dosc stare juz prace-na obu fotkach zelik na naturalnych paznokciach:
edit ten pierwszy zestawik bardzo mi sie podoba
Rudi świetne pracei te kwiatki
![]()
A jak nakładać brokat na akryle - nie mam pojęcia o technice akrylowej ale juz czekam na materiały i chciałabym spróbować - pomocy dziewczyny![]()
Jeśli chcesz wykonywać pazurki całe z akrylu to może dobrze jest zakupic akryl z brokatem odrazu . To tylko mój taki pomysł bo też nie znam sie na akrylach za bardzo
Akryl z brokatem:
możesz albo pomieszać wybrany przez ciebie kolor akrylu z brokatem w osobnym słoiczku i tak nakładać jak normalnie.
albo np robić kulkę akrylową i wsadzać ją do brokatu
albo na nałożony na paznokieć akryl nakładać pędzelkiem (sondą itp) brokat (pędzel może być zanurzony w liquidzie)
kupiłam kiedyś akryl z brokatem i nie jestem zbyt zadowolona, moim zdaniem za mało brokatu w sobie ma, chociaż "na sucho" w pudełeczku wygląda ok. ale to rzecz gustu![]()
ja mam akryl z brokatem do kwiatków akrylowych i mi się bardzo podoba no ale jak mówi Asia to rzecz gustu
może masz lepszej firmyja kupiłam na próbę na allegro
Oj szczerze ci powiem że wątpie czy lepszej jakości ponieważ przygoda z moimi kwiatuszkami akrylowymi dopiero się zaczęła więc kupiłam akryl na allegro także na próbę
żólty brokat i kwadraty... ale chyba wodać![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)