ja wcinam budyńmniam
wiśniowy
![]()
ja wcinam budyńmniam
wiśniowy
![]()
Ja najbardziej lubie czekoladowy ale w szafce miałm tylko wisniowyale też pycha
![]()
na mleku nie zjem ale na budyniu to spacjalnie czekam aż się utworzy![]()
a ja umieram. wczoraj wieczorem wywaliło mi migdała. poszło mi na zęba i na ucho. całą noc nie spałam. prawie chodziłam po ścianach.. obawiam się że znowu dopadło mie zapalenie migdałów, i ucha. oszaleje zaraz z bó.lu. nic nie działa. nawet antybiotyk.![]()
nie smutaj się pod kołderke i leżeć będzie dobrze
z mleka też nie zjem, tylko z budyniu
---------- Dodano o godzinie 11:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:02 ----------
Ojojojoj.... jeszcze nigdy nie miała zapalenia tego ani tego, więc nie wiem jaki to bólMoże pójdź do lekarza po jakiś silniejszy? A teraz do łózka najlpiej idź i leż tak jak powiedziała Elinka
![]()
Zizi kochana pędem do lekarza bo się tylko bidulo umęczysz
ja znowu nie mam czasuza 15 minut baba na manicure , pozniej chwilka przerwy i 4 uzupelnienia
![]()
![]()
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
o z miłą chęcią bym się walneła do łóżka. ale nie ma jakktoś musi być z dzieciakami.
i obiadek przygotować im.
![]()
no ja właśnie też zabieram się za chwilke za obiadek![]()
A ja siedze i nic nie robie, mam dzisiaj typowo babski dołkowy dzień, przydałoby mi się coś na poprawienie chumoru...chciałam sie wziać za wzorki ale też mi sie nie chce...![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
A ja sie sparzyłam taką gorrrącą zupą co się przed chwilą jeszcze gotowałaKciuk mnie boli i piecze jak nigdy
Czuje się tak jakby mi go ktoś kroił żywcem
![]()
to dieta nie dla mnie, brak słodyczy, ja bez nich żyć nie mogę,
a ja właśnie jestem w pracy i się nudzę bo nikt nie zagląda, ani na zakupy, a już nie wspomnę o tipsach, a ponoć mam najtaniej produkty w mieście, i konkurencyjne ceny w stosunku do allegro, ale cóż, życie
no i zaliczyłam wizytę u lekarza. anginka i zapalenie ucha.a jutro do dentysty. bo się okazało na dodatek że jak rwałam zęba nie wyrwały do końca i został odłamek. i jeszcze zrobił się stan zapalny. a jak mi tego nie usunie teraz to może być zapalenie okostnej. no i standardowo jak mię dopadło to na całego
![]()
biedulkawracaj szybko do zdrówka !
![]()
A ja ide wkoncu cos wrzucic na zoladek i ide ogladac Harrego ploterawczoraj dwie czesci a dzisiaj dalej
dobranoc kochani
kurde ale mam zwariowane dni
jutro od 6-14 praca, od 15 do nie wiem której 3 klientki..w piątek od 6-14 praca, od 14:30 klientka, od 17-19 basenik i od 19:30 znowu klientka.. zaczął sie sezon ślubno imprezowy jak widać bo wszystkie chcą pazury
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
A ja dzis mam w planach odwiedzić fryzjera a co z tego wyniknie to jeszcze nie wiemNie mam żadnego pomysłu na fryzurke mam długie włoski może macie jakąś propozycje ?
![]()
Elinko najlepiej Ci fryzjer doradzi![]()
ja w koncu mam trochu czasu , dopiero na 18 klientka i to tylko jedna bo odpust u mnie jest i nie przyjmuje wiecej , w koncu nadrobie zaleglosci![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
wczoraj moja corunia zdala prawko,dzis za chwile mam klientke,potem spacerek
wszystkie marzenia sie spelniaja
Ja dzisiaj na 9 miałam stopki, teraz siedze w zastępstwie u mojego mężula w pracy i nha 17.30 znowu klientka a moja Wikula poszła pierwszy raz do żłodka heheheFotka na sali
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Oj jaka kochaniutka![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)