Ja chyba nigdy nie naucze tych kwiatkow![]()
Ja chyba nigdy nie naucze tych kwiatkow![]()
nauczysz sieja tez tak mowilam na poczatku
ale cwiczylam i potrafilam kilka nocek z rzedu zarwac i klepac kwiatuszkibo w dzien nie chce odkrecac liquidu przy dzieciach wiec noce mi zostaja
najlepiej jakby ci ktos "na zywo" pokazal z czym to sie je, bo mnie filmiki z netu nie pomagaly![]()
A moich kwiatuszków nikt nie ocenił![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Narazie musze liquid dokupic i za jakis czas znowu usiademoze kiedys...
robi sie
ogolnie sa bardzo ladne z malusim ale
ja bym troszke mocniej docisnela pedzlem koncowki platkow, zeby byly bardziej rozklepane i zeby zostala perforacja po pedzluale to tylko moje skromne zdanie
Jade nie zniechecaj sie przypadkiem bo to najgorsza rzecz jaka mozemy zrobicja w ten sposob zmarnowalam 5 lat
![]()
Nie no mam nadzieje ze tak niebedzietylko czasu brak
lepszejeszcze jedna rada
jak polozysz kuleczke akrylu to zaczekaj az zrobi sie matowa i dopiero rozklepuj i formuj platki
sama zobaczysz roznice
ja nie wiem dziewczynki jak Wy to robicie, że Wam takie ładne kwiatuszki wychodzą. Ja jak się do tego zabiore to to wygląda jakby coś je przejechało- takie rociapciane![]()
Trochę nowości zrobionych rano
Wieczorem będę kombinować dalej
jak bedziesz robic platki kwiatuszka to sproboj rozklepac na trzy, przykladasz czubek pedzelka przy brzegu kulki, rozklepujesz na wprost, i nie odrywajac czubka a sama koncowke przesuwamy pedzel w lewo i uklepujemu jednym ruchem i tak samo przesuwamy w prawo
kurde ale zamotalam
tak wygladaja platki rozklepane na 3 dotkniecia pedzla
agulusia piekny kwiatuszek
pomóżcie...jak mam wkleić zdjęcie...;/
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomosci.html
---------- Dodano o godzinie 16:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:35 ----------
Śliczny ten kwiatuszek agulusia
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
agulusia super kwiatuszek![]()
już chyba wklejałaś to zdjęcie? bo nawet je komentowałam tylko nie wiem co się z nim stało, bo zniknęło![]()
pinaaa87 może Twoje kuleczki są zbyt mokre, że wychodzą takie "rozmazane". Staraj się po nabraniu akrylu polozyc pędzelek na ręczniku, żeby odsączyć troche płynu. I najlepiej żeby kuleczki były troszkę matoweMoże to pomoże
![]()
dziekuje dziewczyny
pinaaa zeby uzyskac efekt rozciagnietego platka nie uklepuje sie go po dlugosci tylko mokra kulke przeciaga sie pedzlem przez srodek i delikatnie uklepuje sie boczki![]()
agulusia prześliczne te kwiatuchy![]()
dziekuje
to moje cwiczonka robione ovalem 8
chyba bym nie dała rady zrobić TAKICH kwiatków #8mką![]()
agulusia... bardzo ładne kwiatki![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)