to tak jak u mnie każdy w inną stronę![]()
to tak jak u mnie każdy w inną stronę![]()
a widzaiłyscie na stronie roosmana wirtualnego styliste? Wirtualny stylista ja dzis sie chwile bawiłam i wyszło mi takie coś
według mnie nająłdniej Ci w 9, 20, 22![]()
a dla mnie świetnie wyglądasz w 2 fryzurcerewelacja
![]()
A ja bym sie tak opitolila na 3mm ale do tegotrzeba miec ladna buske a nie jak pilkano i mnie maz chyba by powiesil
A na tej stronce co wstawila Ewelinaaa ten rudy jest zaje...taki to bym sobie zrobila ale tu u mnie takiej farby nima
![]()
moja nowa fryzurka![]()
Rudy jest super tylko szkoda ze najszybciej kolor schodzi. a jeśli chodzi o fryzurkę to (2 zdjęcie) miałam jakies 2 lat a temu, później obciełam (zdjęcie 1) a teraz staram sie zapuszczać (3 zdjęcie)
ja tam bym została na Twoim miejscu przy pierwszej fryzurce, bo w krótszych włosach na prawde Ci ładnie![]()
2 zdj mi się najbardziej podoba![]()
mi też się najbardziej podoba 2 fryzurka![]()
a jaj dzis bylam u fryzjerascielam i to dosc duzo tych swoich kudłów ale jestem bardzo zadowolona
jak zrobie fotke to pokażę
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
łooł... to radykalna zmiana musi być... czekamy z niecierpliwością
a wirtualną stylizacje zaraz popróbuje jak znajde jakies zdjęcie odpowiednie..
śliczniutkie masz włosy![]()
Farbstift nie prostuj tylko bierz na piankę i będziesz miała piękne loczki![]()
Farbrist super![]()
Iz
Dzidzia Ty też miałaś pokazać swoją nową fryzurkę![]()
![]()
a to moje kudełkinie mogę się przyzwyczaic że takie krótkie ale i tak jestem zadowolona
![]()
Iz
super Dzidziajakie prościutkie
![]()
no tak mi ładnie wyprostowała że teraz mi jest szkoda włosy umyc![]()
Iz
Nie myjcie.. po co.. i szkoda szamponu i wody.. a takto macie takie wloski jak Wam się podobaja
wczoraj z kolezanką patrzyłyśmy w tym wirtualnym styliście jak byśmy w jakich fryzurach wyglądały.. to ja się sobie podobałam w grzywce.. ale tak boije się obciac ze nie wiemi same minusy w tym widze.. a to bedzie mi na oczy wpadac, a to za szybko rośnie i bym musiała ciagle chodzic przycinac, jeszcze szybko przetłusczają mi się włosy wiec juz pod koniec dnia, jak i nie w jego poowie miałabym tłuste pasma na czole.. afee...
![]()
![]()
No z grzywką jest trochę zachodu ale można się przyzwyczaić. Kiedyś nosiłam takie na 6 mm, potem odrosły i były w wersji blond, a teraz mam długie prawie do pasa.
Jak będę u mamy to postaram się wziąć stare zdjęcia i coś tam Wam pokażę.
Te miałam ze 3 lata temu, grzywkę sama ciachałam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)