Star nails tips,Practice nail tips, Claws Nail Tips, Promo Nail Tips-assorted sizes available on thenailcompany.co.uk
tu cos takiego znalazlam ale to nie w polsce,jeszcze poszukam![]()
Star nails tips,Practice nail tips, Claws Nail Tips, Promo Nail Tips-assorted sizes available on thenailcompany.co.uk
tu cos takiego znalazlam ale to nie w polsce,jeszcze poszukam![]()
ja też właśnie szukam![]()
to chyba nie toale jak znajde to wstawie
jakieś tipy edge tam były.. ale nie pokazane dokładnie..
Eureka!Juz wiem gdzie widzialam ..........na naszym forum
post 44 ivonna70 paznokcie edge
---------- Dodano o godzinie 19:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:27 ----------
I ty Chanti jeszcze dziekowalas za ten post,hihi
no to ładna wtopa
a ja znalazłam takie , ale nie wiem czy to Edge?
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.estetiq.pl/paznokcie-tipsy/tipsy-4.gif
SZCZĘŚLIWA
Ciezko sie dopatrzec jaki to ksztalt,moze to i to![]()
Poszukuję tipsów w kształcie szpicy.Wiem,że mają tu http://www.mariposanail.pl/p,pl,1030,nai-moscow+crystal+tips++100szt.html ale 100szt za 80zl troszkę drogo..Czy macie jakieś inne namiary![]()
Bardzo dziękujęa czy linka to szklanych też masz
![]()
szpicow clear niestety nie widzialam, a najlepsze cleary tunelowe ma DR i PB![]()
dziewczyny szpice na tipsach wygladaja okropnie, takie krogulce grube
pocwiczcie na formie wierzcie mi to nic trudnego, a efekt calkowicie inny- rewelka
szpice na tipsie wygladaja jak kurze pazury fe
a miala juz ktoras z was te zwykle tipsy clear od dobrejrady ?
co o nich myslicie?
polecam tipsy clear od dobrejrady. nie pękają. nie miałam z nimi nigdy problemu![]()
Też mam tipsiki z głebokim tunelemale od dawna używam tipsy od pewnego sprzedawcy na allegro
dostałam je jakos pierwszy raz od klientki która postanowiła popróbowac sił sama...: nie wyszło i przyszła po ratunek i przyniosła paczuszke
extra elastyczne nie pekaja szybkie w obrubce bo sa cieniutkie pracuje na nich od ponad roku i jestem zadowolona
a cena jaka atrakcyjna 500szt. cos koło 25zł. sa to tipsy z krótka kieszonka z wyprofilowanym tynelem extra
![]()
Jakiś czas temu pisałam, że firma Star Nails ma wprowadzić na rynek tipsy przeznaczone do robienia szpiców. Trochę to trwało, ale wreszcie się doczekałam i kupiłam z ciekawości, aby wypróbować. Tipsy są niesamowicie cieniutkie i elastyczne. Jedyne co trzeba zrobić po przyklejeniu, to zlikwidować minimalny próg.
Tak wyglądają, natomiast paznokcie przedłużone przy ich użyciu można zobaczyć w mojej galerii lub w temacie o szpicach.
ja mam tipsy z reni nail są świetne
a co wy na to? mariposa nail.czy efekt nie będzie podobny jak przy folii w tych edziach agulusi?
moze byc podobny tylko zastanawia mnie czy grube wyjda paznokcie, bo te rzlobienia sa dosyc glebokie i ile trzeba by akrylu zeby to wyrownac hmmm ale nie powiem ciekawe to to
---------- Dodano o godzinie 21:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:01 ----------
tu jest pokazane o co chodzi z tymi tipsami
http://forum.wzorki.info/przedluzani...html#post58018
hihi..n iezleja czytałam ze powstaje efekt mozaiki
no wlasnie pozniej tez przeczytalam ze to jednak nie to
podobno w sklepoe ef sa jakies foremki na ktorych sie robi zeby uzyskac taki efekt jak ja na folii uzyskalam
dowiedzialam sie niedawno sama nie sprawdzalam bo boje sie tam wchodzic po tym jak sciaglam od nich 6 trojnow![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)