A to dzisiejsze kolorowe-mialy byc rozowo zielono i w ostatniej chwili klientka zmienila na czerwono zolte.
przy tych malowankach tak mi sie zawsze reka trzesie-na tipsie 100 razy latwiej![]()
Ależ śliczności!
A to pare moich wymyślunków![]()
Śliczności po prostu
Rudi śiwetne te malowanki
Kamila też extra![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Moniu u mnie tez był okres samych frenchy i myślałam,że powiem że biały jest niedostępny żelDo wycierania uśmiechu uzywam pędzelka nylonowego,zanim przetre wycieram go w wacik nasączony np.spierytusem salicylowym (bo go uzywam do odtłuszczania )wtedy on ładnie się 'ślizga '
kamilko śliczne keiatki na ostatniej fotce są![]()
nie martw się kochana, każda kiedys zaczynala i tez nie bylo różowo
ja wczoraj dalam tutaj http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...html#post47748 post #25
takie male krok po krokujak zrobic french tak dla początkujących i dodalam 3 zdjęcia... i ta linia fatycznie-cos słaba u ciebie, ale obejrzyj sobie http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...o-pomoc-2.html post #48 tam jest pokazane jka używa sie żelu kamuflującego (warto go miec bo to naprawde super sprawa) i jak babka przeciera białą końcówkę z żelu...
kamilko świetne pazurkibardzo mi się podobają
rudi- slicznie, nie moge sie nadziwic slicznej strefy przy skórkach![]()
fajne, bardzo delikatne i estetyczne
DziękiBardzo się staram przy robieniu paznokci
Strasznie to lubię i chociaż nie byłam na żadnym kursie (chociaż mam zamiar wybrać się na doszkalające) mam nadzieje że w miarę dobrze się prezentują
![]()
LaVenda bardzo ładnie ci wyszły![]()
moje pazurki![]()
bardzo ładne
wiecie co,muszę się do czegoś przyznaćzawsze jak tu zaglądam to okropnie podobają mi się zęby dymci na tej fotce u góry...
![]()
ale żeby nie krzyczeli że robię dygresje.. milenka najbardziej podobają mi się 1 i 3![]()
Hehe piekny zgryz![]()
Mnie również podobaja się trzecie.
Dzidzia przesliczne![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
kolorowe pazurki? ja cos mam więc sie podziele - całkowita abstrakcja na nich, nawet na blogu je tak nazwałam![]()
ciekawy pomysł![]()
Fajna ta twoja abstrakcja![]()
aniu fajny pomysł![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)