a ja w koncu nadrabiam zaleglosci... sciagnelam wczoraj pazury zeby mi trochu odpoczely i czuje sie jak bym gola byla... pewnie w czwartek sobie zrobie bo w piatek imprezka![]()
a ja w koncu nadrabiam zaleglosci... sciagnelam wczoraj pazury zeby mi trochu odpoczely i czuje sie jak bym gola byla... pewnie w czwartek sobie zrobie bo w piatek imprezka![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja siedze w pracy
A ja dzisiaj urządzam wielkie pralnictwo, wszystko do pralki co tylko wpadnie w ręce.
Dzieciaki na obozie, mężulek w pracy, a ja działam, bo nie m to jak pusta chałupka, jak się sprząta, nikt nie marudzi.
Plan na popołudnie to kawka z kumpelą i mała korekta jej paznokci
---------- Dodano o godzinie 15:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:37 ----------
jej znowu naknociłam z kolorem trzcionki![]()
ja własnie wróciłam do domu i jem zupkę pomidorowa.
jestem taka zła na mojego brata ze az mnie nosi... miałam isc wywołać zdjęcia wiec zebym pamietrała to rano sobie wsadziłam do torebki karte z aparatu by z niej wywołac po czym pojechałam i patrze ze karty nie ma, nie dosc ze sie naszukała wszedzie czy jej nie zgubiłam, dzwoniłam do domu do mamy by poszukała czy tam nie ma, tata mnie opieprzył że zgubiłam.. no i patrze ze w drugim aparacie tez karty nie ma to od razu do taty dzwonie zeby zadzwonił do Roberta (mojego brata) czy nie wział.. no i okazuje się ze wziałteraz jeszcze dzwonił do mnie z pretensją ze on jutro moze mi dac te karty bo Olka (jego dziewczyna) jeszcze sobie nie zgrała
ranyyyy a wszystkie zdjecia są na komputerze juz
co za debil.. zabiłabym go..
![]()
a codziennie nie bede jeździła z tymi zdjęciami
![]()
a mnie właśnie dziadzio wspomógł $ i ide robić zamówienie na allepazurki![]()
caly czas probuje nadrobic zalegle 3 dni na forum, ale sie nie da
wszystkie marzenia sie spelniaja
A ja właśnie z Harrego Potter'a wróciłamFajoooowski filmik, ale według mnie prawie cała "akcja" toczyła się wokół tego, kto z kim chodzi, z kim się całuje i w kim się kocha
![]()
Ja ide spac-oczy mi sie juz kleja, ciezki dzien za mna.
ja skonczylam pazurki robic niedawno.Teraz wgrywalam zdjecia i ide sie kapac zaraz
ja tez skonczylam klientce frenchosa i teraz zasiadlam do Was
ja siadłam przed TV i natrafiłam na ostatnie 45 minut "wojny państwa rose"... no normalnie wypisz wymaluj ja i mój wojciecho![]()
a coś ci sie wyklarowało z tym hurtownikiem?
też to oglądałam ale jednym okiem i w końcu nie wiem jak się skończyło, bo bawię się akrylem ciutke i ogólnie miotam się po domu. ominęłam losowanie totka a może już jesteśmy milionerami?a tak na prawdę powinnam umyć grila ale coś mi ciężko się zabrać..
no wlasnie s*****synek jeszcze nie zadzwonił...
aaaaaaaaaleeeeeee jaaaaaaaaa tooooooooo sie nieeeeeee daaaaaaaaaaaam![]()
a coryncine po tatuniu moge mieć do 25r zycia to se złoże papierzyska na filozofie
a co
bedeb se znów "studyjować"
ja sie wkurze to jurto nawet zawioze dokumety, tylko gdzie ja ma świadectwo maturalne
a kasiura mi sie nalezy, hej![]()
nie nie... do 25
hmm.. no niech będzie nie kłócę się. a jak skończysz 25 to do końca roku szkolnego w którym koczyłaś czy do urodzin?
to już nasz 2 offtopik dzisiaj, zaraz będą krzyczeć...to tu na tyle
![]()
chyba pobiłam mój rekord we wstawaniu![]()
oooo rajuza wcześnie
ja o dziwo wsałam około 9... jak na mnie to wczesnie...
kurde tak mi schodzi skóra że wyglądam jakbym brudna była![]()
A ja czytam czytam czytam...Zaraz musze sie ogarnac i wstac bo jeszcze w lozeczku leze...jakies pranko trzeba zrobic i moze na sloneczu sie wylozyc bo piekna pogoda dzisiaj
A co do renty to jest do urodzin do 25 roku...wiem bo wlasnie sama tak mialam.Chyba ze masz ostatni rok nauki to z tego co wiem to mozesz sie starac o przedluzenie do 26 lat![]()
Milego dzionka Lasencje!
''I
this forum''
ja caly czas szukam w internecie za i przeciw lataniu w ciazy-mam jeszcze 2 tyg na decyzje
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)