no właśnie dobrze powiedziane każdy ma tyle lat na ile się czuje![]()
do 19
19 - 25
26 - 35
36 - 45
46 i więcej
no właśnie dobrze powiedziane każdy ma tyle lat na ile się czuje![]()
Ja mam 17 i jestem z tego zadowolona. Najlepszy okres w moim życiu. Teraz czekam mnie 2 liceum ale jest świetnie.. Ktos kiedys dobrze powiedział że liceum to najlepsze lata życia![]()
jak bym miała się sugerować znajomymi w liceum to W ŻYCIUbym tak nie powiedziała...
każdy ma swój najlepszy okresmi dobrze cały czas hehe.. a im starsza jestem tym lepiej
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Jak dla mnie najlepszym okresem w życiu było liceum i studia. Później już zaczyna się praca itd już nie jest tak fajnie beztrosko
no dla mnie tez najlepszymi latami bylo liceumno i oczywiscie ostatnie lata podstawowki
chociaz w sumie studium tez milo wspominam hehe to w sumie milo jak dotad wspominam wszystko
hi...
''I
this forum''
Trzeba sie cieszyc kazdym dniem, a nie załamywać....
dwa lata temu byłam nie zadowolona z życia, ale zaczełam brnąć w do przodu i uwierzyc ze mi sie uda to co chcem osiagnąć... I fakt ze musiałam czekac ponad dwa lata wytrwała i jestem juz ponad 17 miesięcy z chłopakiem którego pokochałam i na którego czekałam... Więc Natalko naprawde zacznij brnąć co celu i nie badz tak pesymistycznie nastawiona do świata![]()
ja mam 22 latka
ja 24kończe ale czuje się na 18 tylko te moje dziecko jakoś tak szybko rośnie![]()
a ja mam 19i dobrze się z tym czuję
![]()
Ja to już mam bliżej niż dalej27 wskoczyło na kark
ech ja jeszcze 26 ...ale jak to mowią starość nie radośc a młodość nie wieczność![]()
20 :d
a ja mam cale 25 latek![]()
a ja 28....ehhhh.....
Ja mam 19 ale nie czuje sie na swoj wiekczuje sie starsza i nie wierze ze jeszcze mloda dupa ze mnie
![]()
to tak jak jatrzeba sie cieszyć póki jeszcze mamy to naście
![]()
ja mam 21, ale nikt mi nie wierzy i pytają mnie zawsze o dowód![]()
na dłuższą metę to bywa męczące...jak jestem w sklepie chcę sobie kupić piweczko a kobieta ironicznie pyta czy mam dowódtrafia mnie coś
mi sie tez kilka razy zdarzyloale dla mnie to przyjemne bo tak to daja ze 22lata
hehe
Ja miałam kiedyś taka sytuację, że weszłam sobie ze szwagierkiem do sklepu i kupowaliśmy piwkoja mam 20 lat a on 26, no i pewna przemiła pani przy kasie mnie przepuściła bez problemu a do mojego szwagra tak "a pan to mi dowodzik musi pokazać bo ja nie daje panu więcej niż 16"
myślałam, że padnę przy tej kasie a babka wyglądała tak jakby chciała się pod ziemię zapaść jak zobaczyła, że on już taki stary jest
![]()
to ja juz stara krówka jestem..za niedługo stuknie 26...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)