a czemu nienawidziszładnie Ci
![]()
a czemu nienawidziszładnie Ci
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
strasznie mi się podobają krótkie włoski jak fryzurki powyżej w tym temacie ale niestety chyba bym się nie zdecydowała bo mam zbyt okrągłą twarz
ale lubię eksperymentować:
Ostatnio edytowane przez tipserka78 ; 25-08-2009 o 12:30
a to moje wcześniejsze![]()
tez emo mi się podobaja i takie jak niżej mogłabym miec z natury![]()
ahh.. marzenia
![]()
jak ja bym chciała mieć takie loczki...
a przynajmniej umieć sobie takie zrobić... <marzy>![]()
robienie mnie nie satysfakcjonuje
za dużo czasu zajmuje i w ogóle.. ...
a mi na starosc chyba odpala,bo mi sie bardzo takie podobaja
a tu w Video Clipie
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
ooo Sarah Connor ... jezu jak ja ją kochałam jak byłam młodsza..
ale fryzurke ma całkiem całkiem.. choć ja bym sobie nie zrobiłaale jest super
![]()
ooo przypomniało mi sie ze jak jechalam na działke z rodzicami samochodem to stoimy na światłach, a przez pasy idzie taka babuleńka o lasce i wiecie jak obcieta? Tak jak teraz jest w modzie.. albo przynajmniej niedawno było ze z jednej strony tak krótko obstrzyzone a z drugiej takie dłuższe.. i ona takie swie włoski tak miała obciete.. a mi i rodzicom gały na wierzch wyszły...![]()
może chciała się podobać mężczyznomja ostatnio widziałam ok 60 letnia babcię na skuterze
![]()
ja to bym jej zdjecie zrobiła od razu na Twoim miejscu
bo tamtej nie zdąrzyłam bo zielone było
jeszcze mi przypomniałas o takiej babce co na rowerze jechała w fajnym wdzianku.. w załączniku wrzucam...
a co do tematu.. to podoba mi sie jeszcze taka fryzurka.. ale to i tak bez układania takiego efektu by nie było..
oooo a tak w ogóle to najbardziej podobaja mi się włosy jak do ślubu np.takie upiecia itd
bajka...
a krótkie fryzurki są sliczne ale niestety nie do mojej głowyprzez całe dzieciństwo tata mnie na grzybka obcinał i jak ogladam zdjecia to mi niedobrze
![]()
![]()
a.ja.chce.taka
1.fryz,2.kolorek
Dymcia fajnie,odjechana fryzurka a taki makijazyk tez preferujesz..
Ja przezywam depresje ze swoimi,mam zalamke tak chcialam ten rudy a teraz mam watpliwosci czy dobrze zrobilam,kiedys swietnie sie w tym kolorku czulam a teraz jakos dziwnie,
czasami ok czasami nie..takie delikatne wachania..no i to tyle..![]()
Apropo rudego,tez kiedys mialam i bardzo mi sie podobal,pozniej cudowalam z roznymi kolorami i teraz znowu chce rudy tak bardzo ze dalam zlecenie zeby mi kupila w polsce jak bedzie mam nadzieje ze znajdzie ten kolor
Schwarzkopf PALETTE Deluxe Farba do Włosów Nr 562 Intensywna Miedziana Czerwień zdjęcia
Juz sie nie moge doczekac,jeszcze jak by ten moj mezus nie brzeczal to bym sobie na krotko obiela cos w ten desen co wstawila donna![]()
Wow jaka ognista...ihihihi..piekny kolor ja na razie przechodze kryzys..
Jade super kolor
ANNAMON....ja.lubie.sie.malowac.na.czarno.moze.nie.AZ.tak.ale.czarny.lubie
jutro.ide.do.fryzjera.............
Mi też się podobają fryzurki EMO![]()
Wklejam więc moje wymarzone fryzurki
Załącznik 7330
Załącznik 7332
A ostatnio zrobiłam sobie nawet taką. Teraz już nie ma takiego efektu bo mi włosy szybko odrastają.
Załącznik 7331
![]()
![]()
![]()
może pokażesz zdjęcie?![]()
aktualne zdjęcia mam na nk wiec jedynie tak mozesz sobie luknąc co i jak![]()
już Cie znalazłamno nie widać już, że były cieniowane ale fryzurkę masz super
![]()
dziękuję![]()
miałam tak mocno wycieniowane jak na zdjęciu (specjalnie poszłam ze zdjęciem- jak psychol), a poza tym jak odrosły to wszystkie i tak rozeszły się w swoją stronę. One po prostu żyją własnym życiem![]()
to tak jak mojekażdy sie podwija w inną stronę
![]()
martitek.a.jak.cie.znalezc.na.nk?![]()
No właśnie ja też chce Cie znależć![]()
a oto moja wymażona fryzura<ale pewnie nie zapuszcze bo mam tak zniszczone włosy od prostownicy>
chodzi mi o tą blondynke na zdjęciach...ładna dlatego w każdych włosach jej dobrze...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)