aaaaaa ale jestem zła
tata mnie zapisał na angielski bez mojej wiedzy
fajnie ze bede miec na to czas
![]()
![]()
! aaa
zabijeeee
![]()
aaaaaa ale jestem zła
tata mnie zapisał na angielski bez mojej wiedzy
fajnie ze bede miec na to czas
![]()
![]()
! aaa
zabijeeee
![]()
właśnie wróciłam z randki... mam mieszane uczucia co do tego chłopaka... zobacze jak to będzie....zawsze się można spotkać przecież...![]()
a no mozna..
ide sie ogarniac spac.. czas najwyższy...
Ja również jstem juz po sniadaniu...Długo nie pospałam bo sąsiedzi walą młotkiem i wszystko słychac:/
A zaraz zapewne troche posprzątam wyszykuje sie i znowu pojade z chłopakiem do pracy![]()
ja tez.. i szybko sie szykuje bo jeszcze w pizamie nie ogarnieta a mamm 15 minut do wyjscia.. nie wiem jak ja to zrobie.. hahahha xd
czemu zawiedziona?
haha z jedną łapka zrobiona bedziesz chodzić ?
a ja o dziwo wszystko zdąrzyłam, nawet głowe umyłam..![]()
Chciałam aparat na zęby a pani powiedziała że niepotrzebny mi. Mam czekać aż mi 8 wyjdą do końca bo wtedy mogą mi 2 wyjść do przodu. a bez sensu było by wydać 3 tysiące zanim wyjdą mi 8, bo jak zdejmą mi aparat i wyjdą mi 2 do przodu to znowu 3 tysiące na aparat. Wiec.. mam czekać.. a miało być tak pięknie..Narwią mnie te zęby na dole.. :| Powiedziała że gdybym była jej córką to by mi nic nie robiła xD
Weś.. Mi sie ta jedna łapa nie podoba a nawet nie chce mi sie znowu pilować tego. Leniwa jestem...
to moze Ci wcale nie potrzebny ten aparat ?![]()
Tez leniwa jestem.. od przyjazdu z wakacji miałam sobie cos u stópek zrobic.. i co? nie chce mi sie
hmm.. własnie wróciłam ze sklepu.. i na chwilke usiadłam, ale zaraz biore sie za sprzatanie..
wlasnie skonczylam trzecie uzupelnienie i zaraz dwa nastepne![]()
ja juz nie mam sily
! a buuuuuuuuuuuuuuuuu
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja nic nie robie. mam wielkiego lenia. i doła chyba się dzisiaj upije.![]()
A ja wrocilam z pracy,teraz troszku czytam i ide testowac dualkiciekawe co to z tego wyjdzie,pozniej na zakupy
![]()
ejjj.. Ziziulko no co Tyeh.. Bedzie dobrtze.. naprawde
! musi być !
---------- Dodano o godzinie 11:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:05 ----------
niby wiem ale wkurzył mnie tym ze bez mojej wiedzy.. a po drugie nie wiem jak ja to pofgodze.. jak bywały dni w których przychodziłam ze szkoły i do wieczora odrabiałam lekcje a na nauke juz nie było czasu. a jak jeszcze ten agielski mi wejdzie to juz w ogóle..
________
a ja za późno poszłam spać .. przez to forum![]()
i sie nie wyspałam.. dopiero jem sniadanko.. miałam jechac na działke ale jednak nie.. bu.
![]()
A ja wziełam ranny prysznic, wysuszyłam włosy i w tym momecie je prostuje... Wkoncu mam weekend z chłopakiem... Poprostu bajka![]()
ja mam kaca giganta a dzis sie szykuje kolejna impreza... nie wiem jak ja to przezyje![]()
Iz
a ja po obiadku, dzieci spia a po ich siescie zakupki bo jutro mam imprezke dla mojej niuni z okazji jej urodzin ha ha... roboty mam ze hoho bedzie super piknik i sporo sporo 3latkow![]()
to cierpliowsci życze i by dzieci nie spreawiały duzo kłopotów
ja własnie jem obiadek.
ja tu tylko na chwilunie bo właśnie sie szykuje na imprezkeBoziu jak kumpel stad szybko nie wyjedzie to sie bede musiala do aa zapisac...
Iz
hahahhahahahhah
Miłej zabawy![]()
ja dzis wolne od pazurkow,ogladam film i popijam winko
wszystkie marzenia sie spelniaja
Witam
Ja juz wyszykowana, teraz poganiam mame i jedziemy na zakupy... Oczywiscie nie mozna zapomniec o tym ze zabieram na nie mojego Kamilaa![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)