ten kleks jest swietnyja rowniez poprosze o ten wzorek i reszte tez mozesz wrzucic
![]()
ten kleks jest swietnyja rowniez poprosze o ten wzorek i reszte tez mozesz wrzucic
![]()
''I
this forum''
ja tez sie balam,ale wyszlo,z tym ze ja moje serwetki to prasuje na gladziutko zeby sie rozplaszczyly na maxa i wtedy dopiero fixuje tasma.
Bozeeeeee no nie moge tego kleksa znalesc.ale jak go bede miala to napewno wkleje,bo mi sie wydaje ze on na sticku siedzi,przy kluczach a ma je moja kumpela teraz bo chciala autko ode mnie
donna ja też poproszę tego kleksiora bo jest świetny![]()
Po prostu cudne wzorki dziewczyny.A ja mam takie pytanko czy moge uzyc takich gotowych serwetek z nadrukami już?Bo nie mam kjeszcze drukarki i nie mam jak wydrukować![]()
tak co do tego kleksa to myslałam ze gdzies w google sie naiwinie ale nie znalazłam za to znalazłam inne fajne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja znalazłam takie kleksiki
Załącznik 7989
Załącznik 7990
Znalazłam jeszcze takie wzorki może się Wam przydadzą,to sa stronki do wzorów niby na ścianę ale myślę że fajnie też na pazurkach by niektóre wyglądały
Szablonoteka :: Natura
Szablonoteka :: Kącik dziecięcy
Szablonoteka :: Kącik dziecięcy
Szablonoteka :: Miłe zwierzaki
Szablonoteka :: Miłe zwierzaki
Szablonoteka :: Na szkle malowane NOWOŚĆ
Szablonoteka :: Ornamenty
Szablonoteka :: Ornamenty
Szablonoteka :: Specjalne efekty
Szablonoteka :: Sylwetki i Twarze
Szablonoteka :: Sylwetki i Twarze
Ostatnio edytowane przez deissy ; 05-09-2009 o 14:27
Ty Donna masz pomysly...niezle te kleksiory...hihihi zabawne sa...![]()
agulusia, donna, super wam to wyszło
deissy jeżeli znajdziesz serwetkę z odpowiednio małym motywem to się da.
muszę się w końcu do brata przejechać i podrukować...
nio da sie dasie.
ja juz tez szukam serwetek jak glupek.
U nas byl kiedys taki fajny sklep i mozna w nim bylo kupic serwetki pojedynczo.ale niestety poszli sobie gdzies i nie wiadomo gdzie.
a calej paki sie nie oplaca bo te akurat co sa super na pazurki na stole mi sie nie podobaja,ale jak juz cos kupie to reszte dzieciaczki do pyszczkow zuzyja-hi,hi,hi
takie serwetki mogę być na necie w materiałach do decoupage na przedmiotach, wtedy sprzedają mniejszą ilość
tutaj są serwetki: decoupage na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
trzeba tylko wyszukać z małym wzorkiem
super dziołchy
niestety nie moge dziekowac.. ale jak bede mogła do dam Wam podziękowania![]()
Kurcze dziewczyny, ale się rozkręciłyście, oby tak dalej, podobają mi się i wzorki i gotowce,
a Donna - pomysłów u Ciebie dostatek!
dorzucam coś wodnego
dziekowac dziekowac dziewuszkiteraz trzeba wyciagnac znowu drukarke i zaczac drukowac te cuda
![]()
''I
this forum''
Dziewczyny takie cudeńka dajecie , że tylko wyczaję jak nie będzie męża w domku to sobie kilka na raz podrukuje hi hi hi Musze Go troszkę ściemniać z tym drukowaniem chusteczek bo mi za każdym razem zjada i przez chwile nie działa potem drukarkaAle czego oczy nie widza to sercu nie żal hi hi hi w poniedziałek sobie podrukuje
A mam pytanie czy któraś umie przerobić te zdjęcie Ledyss żeby było białe tło a czarne wzorki-PROSZĘ
!
Chodzi mi o ten wzorek
![]()
SZCZĘŚLIWA
oooo to ja też dziękuję agulusianChanti ja mam to samo , tylko ja czekam aż ojciec z domu wyjdzie, bo jak by widziła co ja robię z jego drukarką to by mnie chyba rozwalił...
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Dziewczyny w paintcie możecie bardzo szybko przerabiać sobie kolorystykęwystarczy odwrócić kolorki
![]()
coś niesamowitego:x![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)