A to moje ostatnie cwiczenia,nie mialam neta tz.mam ale mialam szlabani tak sie bawilam akrylem.Przy tym,,rozkraczylam,,dwa pedzelki a pozniej uchlastalam je.A teraz musze kupic nowe
![]()
A to moje ostatnie cwiczenia,nie mialam neta tz.mam ale mialam szlabani tak sie bawilam akrylem.Przy tym,,rozkraczylam,,dwa pedzelki a pozniej uchlastalam je.A teraz musze kupic nowe
![]()
Te żele są nowe niedawno co wyszły.. Niektóre kolorki są super w robieniu [jak dla mnie] a niektóre są jakieś trefne. Czytałam że formuje się te żele z cleanerem i jak zaczełam robić z nim to lepiej mi się robi ale nie wiem czy wybrałam dobry bo używam wiping solution . Ale te żele które są dobre to super, tylko jeszcze nauczyć się robić piękności jakieś
Jade - Super, na 2 zdjęciu masz takie na tipsie taki kwiatek piękny biały a na drugim biało czerwony - superr! Podobają mi się ;D
Dziekuje kochaneTe na drugim zdjeciu to bylo juz kolejne podejscie do kwiatkow
p.s.robilam tez tam szpica na formie z kwiatkami,czy ktos wie jak go sciagnac z tej cholernej reki nie lamiac go![]()
jade super są te różyczki![]()
dziekuje Asiu![]()
A ktoś może wie czy kwiatuchy można robić na lakierze bezbarwnym![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Tego nie wiem ale paznokiec powinien byc lekko matowy zeby akryl sie przyczepil,pozatym lakiej odpryskuje wiec chyba raczej nie?
ja czasem robie tak na stopach, tak 1-2 tygodnie się trzyma
ale ciężej się uklepuje, bo lakier jest śliski
ja kwiatuszki zawsze robię na nabłyszczą paznokcie z lakierem bezbarwnyi trzyma się bez zarzutów
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
Ola,śliczne, widać że masz wprawną rękęja niestety o akrylowych kwiatkach mogę tylko pomarzyć, nic mi z teg nie wychodzi
![]()
Ja ostatnio robiłam na stopach kwiatki na zmatowionych pazurkach i na to nabłyszczającym lakierem całość i fajowo się trzyma juz chyba 3 tydzień![]()
ja omijam kwiatka zeby byl matowy
wszystkie marzenia sie spelniaja
tez spróbowałem
bardzo ladne,jak prawdziwe![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
mi tez sie podobaja te kwiatuszki![]()
bardzo ladne![]()
sliczniutkie![]()
''I
this forum''
Nimsaj dobre te Twoje kwiatuszki!
mi również podobają się
nimsaj bardzo ładne![]()
Natchnienie
Załącznik 8065
Załącznik 8066
Załącznik 8064
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)