Elena ten paurek jest świetny! a jaka jest ta metoda chińska ?
Elena ten paurek jest świetny! a jaka jest ta metoda chińska ?
z tego sklepiku te wam polecam,sama nimi maluje isa swietne
Sklep Plastyczny.pl - Farby Akrylowe System 3 - SklepPlastyczny.pl
Elinka dziekuje. To technika cieniowania i tworzenia efektu 3d.
---------- Dodano o godzinie 19:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:26 ----------
to równiez technika chinska. Z lewej moj ze szkolenia z prawej mistrzynii Leili
![]()
o bozeeeeeeeee Elena!
juz teraz ci zazdroszcze tego kursu u Leili,ona jest po prostu nieziemska.
a powiedz mi bylas u niej czy gdzies ona byla na goscinnych kursachi tam ja zlapalas.
bo ona byla tez ostatnio u nas w Niemczech,jej kursy byly niestety juz kompletnie pelne i z tego co od strony kuchni slyszalam to juz nie przyjedzie do Niemiec-------
kurna nooooooo,a ja tak chcialam do nie na chiniskie malowanie![]()
Ostatnio edytowane przez Chocolata ; 09-09-2009 o 12:37
elena po prostu rewelacja..
sliczne,trzeba miec talent![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
farbki za 3 zeta szt.!
polecam farbki polycolorcena od 4.50 w sklepach plastycznych w tubce rewelacyjne
tutaj trochę drożej Sklep Plastyczny.pl - Farba akrylowa Maimeri Polycolor 20 ml - SklepPlastyczny.pl
elenka poprostu boskie o jaaaa![]()
nimsaj sliczne wzorki![]()
''I
this forum''
Nigdy nie dodaje wody...
a ja kupiłam w rossmaniew tubkach 12szt. 12 zł
wypróbowałam extra bo maja dużo pigmentu
![]()
ja też mam te z rossmana ale jakoś nie umiem nimi malować...może mam za twardy pędzelek...?
Ja ostatnio na próbę w sklepie modelarskim kupiłam z firmy Pectra takie w słoiczkach za 4 zł sztuka, super kryją ale są mega rzadkie, praktycznie taka woda, ale znowu do cieniowania są super heh, daję białą gęsciejszą i kolor rzadszy i fajnie wychodzi..
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
kupiłam sobie dziś gazetke nailart i tam jest przedstawione świetne zdobienie farbkami akwarelowymi, a cały paznokieć malowany jest na szkielecie a potem budującym itd..
próbowałyście? kto może coś na ten temat powiedzieć?
ja o farbkach może nie bede sie za bardzo wypowiadac. moje poczatki z nimi to porażka ;D ;D ;D
PROMOCJA! FARBY AKRYLOWE PHOENIX 24 x 12 ML +Rabat (737012773) - Aukcje internetowe Allegro
czy poleciłybyście te oto farbki?
Ja mam te farbki i są całkiem fajne ale po wypróbowaniu róznych rodzajów stwierdzam że te od DR są najlepszeWłaśnie dzisiaj dostałam 3 inne kolorki co zamówiłam i stwierdzam że są superowe i jakie kolorki
mniam
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
być może i pisałaś to kilkanaście razy, ale za dużo tu zaśmiecaczyi nie doczytałam
serdecznie dziekuję - spróbuję
!
ja kupilam farbki w rossmanie,sa obecnie w promocje,sa rewelacyjne,nie musze urzywac wody,poprostu maluje,sa w tubce wiec nie wysychaja,rewelacja![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
kasiu a mogłabyś mi powiedzieć ile zapłaciłaś za farbki w rosmanie?
Już nie pierwszy raz czytam właśnie o tych farbkach z rossmana i zaczyna mnie to kusić.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)