Rodzice sie zgodzili hihihitylko teraz musze trzymać kciuki żeby egzaminy nie wypadły mojemu w ten dzień
jak się wszystko uda to będę tam z Wami
![]()
Rodzice sie zgodzili hihihitylko teraz musze trzymać kciuki żeby egzaminy nie wypadły mojemu w ten dzień
jak się wszystko uda to będę tam z Wami
![]()
no widzisz jednak sie udalo no i super...bardzo cieszy Mnie ta wiadomosc...![]()
JUPIIII
![]()
ja też bede w piątek![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
tylko nie cieszcie sie za bardzo żeby nie zapeszać![]()
miminko oczywiście.![]()
SuperrrrIm nas wiecej tym weselej
Kurna ja też bym juz w piątek była ale musze odgadać z szanownym małżonkiem
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a moj jeszcze nie wie ze mię od piątku nie będzie![]()
aaaaaaaaaaaa ja tu na prawdę prędzej padnę ze szczęściajejq Miminko jak fajnieeeeeeeeee
a jak tam Chanti
stawi się
mam nadzieję że tak
ej tak se myślę że jeszcze trochę to to spotkanie już w poniedziałek zrobimy haha![]()
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Ciiiiiiiiiiii Dzidzia cichoooo bo zapeszysz![]()
![]()
Kurcze dziewczyny ja nie dam rady taki kawał sama autem jechać-mam dalej niz nad morzeChyba że Nasza Ania by jechała ze szczecina i mnie po drodze gdzieś zabrała-wiadome ze bym na paliwko dała
![]()
SZCZĘŚLIWA
moje kochane dziewczynki. jak ja wytrzymam do 26,09
ja nie wytrzymam bez was
chanti daj znać co i jak poszło z mężusiem.![]()
Mężuś pozwala ale mówi że nie ujadę autem że mam prawie ponad 600km i ja sie z tym zgadzam. po takiej podróży nocnej byłabym zajechana![]()
SZCZĘŚLIWA
etam Chanti ja tam wyjeżdżam o 5.20 i będę ok. 13 , jade prawie 8 godzin i sie tym nie przejmuje bo wiem ze jak Was wszytskie poznam to mi i tak sie spac odechceza duzo do obgadania będzie hihi wsiadaj w autobusik i sie nie bedziesz musiala niczym przejmowac
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
chanti nie gadaj tylko w pociąg tak jak ania i dawaj do bielska.![]()
Widzę, że mega szkolonko się szykujeMam nadzieję,że będę tam z Wami
![]()
![]()
no ja też myśle że dziewczyny dotra..![]()
Chanti jak coś to weź mężulka ze sobąmój Gamoń sie chłopami może zaopiekować żeby nie przeszkadzali
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
to jak panom będzie się nudzić to ja im zaraz znajdę zajęcie.zapakuje w auto i zawiozę do mojego męża i tam coś porobią na ogrodzie. może by w końcu zrobił plac do zabawy dla dzieci.o czywiście żartuje.
![]()
Nie chcę zapeszać, ale jak dobrze pójdzie, to przyjedziemy mocną grupą do Bielska, a dokładnie: iwa, samaron, nowa Ania i ja. Myślę, że do końca tygodnia damy ostateczną odpowiedź.
łoooo.. ja tez chcezapakujcie mnie w walizke
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)