to za darmo. nikt nie płaci dla modelek![]()
A ja ostatnio wyczailam takie cudo do wlosow i w piatek sobie chce kupic sa takie piekne wzory z kamieniami za 35f ale troche sie boje ze jak sie popsuje to szkoda kasy i chyba sobie poszukam takiego za 15f
African Butterfly
Fajniście to wyglada ale chyba trzeba mieć dość grube włosy do tej spinki
tak ? eee to ja bym sie nie zgodziła..
zazwyczaj sa takie rzeczy płatne koło 400zł.
---------- Dodano o godzinie 18:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:46 ----------
raczej napewno...
ja mam cieniutkie wiec albo by wszystkie wyleciały i sie nie trzymały albo jak by sie juz trzymały to nie byłoby takiego ładnego efektu![]()
heheh
a oto przykład, a zarazem dowód:
''CASTING do pokazów FRYZJERSKICH - kolekcji fryzur 2009/2010 !
Poszukujemy wielu modelek do kilku opcji :
- lekkie strzyżenie i farbowanie (kolory blond oraz jasny i ciemny brąz wpadający w czerwień)
- znacznie cięcie (różne fryzury)
lub
- tylko modelowanie lub upiecia.
Casting 18.09 – g. 18.00 w Centrum.
19.09 – przygotowania włosów w Józefowie pod Warszawą. Dyspozycyjność cały dzień (g. 8-18 ). Dojazd na miejsce i powrót do Centrum oraz lunch na miejscu zapewnione.
20.09 – Pokaz w Józefowie pod Warszawą. Dyspozycyjność cały dzień ( g.8-18 ). Dojazd na miejsce i powrót do Centrum oraz lunch na miejscu zapewnione.
lub
21. 09 – Pokaz szkoleniowy w Warszawie. Dyspozycyjność cały dzień g ( 8-18 )
Termin castingu jest dla wszystkich zaproszonych modelek jak również termin przygotowania włosów w Józefowie.
W zależności od fryzury wybrana modelka uczestniczy tylko w jednym pokazie w terminie 20 lub 21.09
Stawka - 400 zł/na rękę.
Zainteresowane modelki prosimy o przesłanie maila na adres info@individual.pl W temacie proszę wpisać „Pokaz”
Proszę dodać 1 aktualne zdjęcie, dane kontaktowe oraz wymiary. Wzrost/biust/talia/biodra.
Zainteresowanym modelkom prześlemy zdjęcia fryzur oraz więcej info w mailu zwrotnym.
Zapraszamy tylko osoby pełnoletnie.
AGENCJA HOSTESS I MODELEK INDIVIDUAL''
![]()
szkoda że nie w Lublinie![]()
może wyśle zdjęcie.... ale potrzebują wymiary w biuście to już odpadamciekawe czy można sobie wybrać czy lekkie ścięcie czy uczesanie
ale jeśli sama zgłaszam się do takich pokazów i jeszcze mi za to płacą to nigdy nie wiadomo...
wolałam się upewnić![]()
no to macie tu kilka moich twarzy![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
ale super loczki- spręzynki!
tak,zdecydowanie w tej fryzurce najlepeij wyglądasz, tak świeżo![]()
a mi się podoba w loczkach najbardziej
dzięki dziewczynki - miło poczytać - no i powiem wam że najlepiej w tych ostatnich się czułam ...teraz wyglądam tak.... (patrz: zdjątko) ale planuję zmienić i kolor i jakieś cięcie by się przydało więc rady mile widziane![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
a to moje zmiany
Załącznik 8309
Załącznik 8310
Załącznik 8311
Załącznik 8312
Załącznik 8314
Załącznik 8313
Załącznik 8308
ta ostatnia to becna
sorki za pomyłke ta znudzona z piklotem to obecna
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)