ja już się cieszę.
![]()
ja już się cieszę.
![]()
ale nam się ładnie grupa powiększaoby tak dalej
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ulala jakby ivonna z odsieczą wpadła to by było ciekawie![]()
Hi hi hi szalona...
nie zgodzą się...musze im dac troche odpoczynku od tamtego szkolonka.. bo jeszcze tamtego nie przetrawili do konca..
ale faaaaaaaaaaajnie jak nas tyle będzienormalnie padnę
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ok. dziewczynki ja za chwile wpisze was na liste i ze do potwierdzenia.bo teraz to już sama nie wiem ile osób ma być
![]()
Ziziu jak możesz to mnie też wpisz, ale jeszcze do potwierdzeniaNa 99%
![]()
dziewczynki zrobiłam aktualizacje listy. jak o kimś zapomniałam to piszcie mi na pw.![]()
jeszcze troszkę i wsztskie domki trza będzie zarezerwowac hihi , super dziewczyny oby nas jak najwięcej było![]()
Iz
No nieźle, ciekawe czy się pomieścimy. Jeszcze jak każda swoje manele rozłoży, to niezły kocioł będzie. Wiem jak było u mnie, a było nas tylko siedem. Iza jesteś pewna, że się zmieścimy
![]()
ivonko jestem pewna. do szkolenia mamy salkę konferencyjną. damy rade. jak coś to się będzie myśleć jak wszyscy potwierdzą przybycie.![]()
A moze w piątek te co juz bedą to zrobimy czysto integracyjne spotkanie, ja weznę małża ze sobą i dzieciaki, co wy na to? Zizuś moze ty byś też swoje wzieła
I inne kobitki jak blisko oczywiście miszkaja
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
o ja jestem zasie mala imprezke zrobi a w sobote bieremy sie za robote od rana do nocy
![]()
Iz
agusia chcesz mię wykończyć. ja proponuje tak ze jak bede już dokładnie wiedziała kto o której przyjeżdza to się go weźmie z dworca i do mnie się przywiezie najpierw
ja przygotuje jakiś dobry obiadek. a potem się zrobi ognisko z kiełbaskami. zresztą wyjdzie w praniu wszystko.![]()
biedna Zizia przez nas z torbami pójdzie![]()
Iz
no nie przesadzajcie. damy rade. twarde jesteśmy.![]()
Potraficie czlowieka rozbroic...hihih,zizzi dlaczego Ty Mnie o niczym nie informujesz,zbulwersowana jestem....zartuje...wy chcecie Mnie tam wykonczyc...?rozumiem..ahahahah...
O matko!Jakie pomysły
Ja to też chętnie bym wpadła wcześniej i do niedzieli została, ale mam roczną córeczkę
No i mąż nie będzie z Nią 3 dni siedział
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)