nieszkam, zarąbiste![]()
nieszkam, zarąbiste![]()
od dziś postanowiłam zwiększyć ilość godzin ćwiczeńtaki efekt powalający można osiągnąć, że aż szkoda nie ćwiczyć
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
nie wstawiajcie takich rzeczy bo mi się az serce kraja jak na to patrze..![]()
qźwa~nie umiem taaaaaaaaaak
![]()
![]()
![]()
a tak być chciała tak umieć![]()
![]()
![]()
TO NIE JEST MOJA PRACA
To zdobienie pochodzi z rosyjskiego forum www.nailclub.ru
(G. Chanel)
ale i tak ładne
ja nie umiem normalnie namalowac a co dopiero takie cudo,a rece mi sie tzresa jak w delirce![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
a mi nie wychodzi... farba akrylowa albo za sucha albo za wodnista... fatalnie wyszły więc nie pokazuję bo i tak kartka już w śmietniku...
z forum można się wiele nauczyć
Ja jutro jak mi sie uda spróbuje na kartce i wam pokaze a takie dzisiaj mi wysżły na pazurkach Moniki
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
miminka właściwie to tak bo najpierw coś tam było widać podobnego do kwiatka ale jak drugi raz nabrałam farbki to namalował się początek a dalej pusty pędzel albo jak zmoczyłam pędzel wodą to całkiem do d... wyszło![]()
z forum można się wiele nauczyć
ja nie mocze w wodzie wogole,a poza tym nie cwicze na kartkach tylko na sobie,dzis malowalam tymi nowymi z rossmana,wogole woda nie jest potzrebna,jutro wkleje fotke,ale do tych pieknych ktore wklejacie,albo maluje Lusil to ja nawet nie startuje hehe
(G. Chanel)
no i jak tu etraz isc spac![]()
czarujące...
nieszkam zabiję Cię![]()
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
dziewczyny ja Was proszęSama nie umiem nawet listka takiego namalować, ale im więcej oglądam tych "krok po kroczku" to jakbym odkrywała jak one to robią i się po prostu z Wami dzielę "literaturą"
skoro one mogą takie cuda wydobyć spod pindzelka to MY tym bardziej
Nie wiem tylko jeszcze jak![]()
(G. Chanel)
no swietna ksiazka ale ja cos i tak nie umiem pedzelka trzymacjak sie powinno
![]()
ja pierdziuuuu rewelacja, oj dzisiaj bede ćwiczyć![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Nieee noooo... siedzę przed ekranem jak jeden wielki kompleksA niech Was
![]()
a mi raz wychodzi a raz nie - to efekt moich wczorajszych ćwiczeń ....
(G. Chanel)
bardzo ładnie wyszły,też tak chcę,niestety narazie nie mam możliwości spróbować,ale jak już się zabiorę za to ...oj będzię się działo![]()
mieszkam rewelacyjnie Ci wyszły!
![]()
przepięknie wygladają tre pazurki pomalowane farbkamija tez sie muszę za to zabrać wieć pierwszym krokiem będzie zakup farbek i pedzelka
!
---------- Dodano o godzinie 17:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:20 ----------
a te rosyjskie z różami normalnie powalają na ziemie!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)