jeszcze jedną dorzuce
Załącznik 8315
Załącznik 8316
jeszcze jedną dorzuce
Załącznik 8315
Załącznik 8316
Zdecydowanie w ciemnych włosach wyglądasz lepiej! Masz ładne długie włosy więc pewnie ciężko Ci będzie się z nimi rozstać, dlatego proponuję tylko postopniować chyba , że chcesz bardziej zmienić kształt fryzurki.
---------- Dodano o godzinie 19:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:07 ----------
bardzo fajnie Ci było na tej ostatniej fotce z grzyweczką. Super Ci w tej grzyweczce. Po za tym zdecydowanie Ci lepiej w ciemnych włosach![]()
Etna dzięki za radewłaśnie tak myślałam że prosta grzywka i czarne włosy było najlepiej. ale niestety mam uczulenie na czarną farbę i to okropne!
![]()
ciemny brąz też mnie uczula ale o wiele mniej niż czerń.
Piękne włoskiwszystkie
zazdroszcze wam...ja teraz jestem podczas kuracji...
wypadaja mi garściami
mam 1/10 tego co miałam kiedyś
nie robie nic tylko wcieram ampułki i łykam garsciami co popadnie
a były takie ładne...
od tych wszelakich wcierek( bo jeden lekarz przepisuje to drugi co innego
mam dziwny kolor...rudawo zielonkawy...
![]()
agusia-pa ja w cieszynie chodze do salonu fryzjerskiego Basia to jest pod laubami obok Milora wchodzi sie tak jakby do Warty i po schodach do gory! Moja mam tez tam chodzi i ma wloski tajie krotkie jak ty i jak na razie jestesmy bardzo zadowolone z farbowania i kolorkow! Moja mama tez zawsze robi balejaz z przewaga blond! Ja tez tylko ze mam dluzsze! Jesli chodzi o farbowanie to tak jak mowilam super!
a ja teraz mam granatowy kolorek włosów, a w przyszłym roku przefarbuje się na jasssssssssny blond![]()
wklejalam.gdziesik.juz![]()
Ostatnio edytowane przez DymciA ; 29-09-2009 o 17:22
Dodaję dwie moje fotkikrótkie proste po zabiegu dekoloryzacji i dłuższe kręcone (naturalne)
Załącznik 9318
Załącznik 9319
dobra... w piątek do fryzjeraa fryzurkę taką wybrałam
co wy na to ( foto - fotomontarz)
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
rewelacyjna fryzurka, bardzo mi się podoba![]()
nie nie blondzik odpadawiem
przewidziany kolorek to bordo i rozjaśniające marcherkowo-rude pasemka
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
Super fryzurka.... czekamy na efekt tego rudego i nowego fryza....
a ja szukam dobrego! fryzjera...potrzebuje konkret metamorfozy dla swoich wlosow ...i znalezc nie moge
..moze polecicie kogos
![]()
wieczorkiem wlkeje![]()
Ostatnio edytowane przez DymciA ; 18-10-2009 o 22:15
no no nobardzo ładnie
![]()
![]()
Dymciaa rewelacja....kurcze ja tez chce fajna fryzurke..a znajac zycie pewnie wyjde niezadowolona buuu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)