ja właśnie zjadłam obiadek i nadrabiam zaległości po wekendzie na forum
ja właśnie zjadłam obiadek i nadrabiam zaległości po wekendzie na forum
odrabiam lekcje...
ale to silniejsze ode mnie i musiałam choć na chwile wejsc na forum.. ale zaraz zmykam, bo po odrobieniu ucze sie tego masakrycznego wiersza![]()
Ide znowu do pracydozobaczyska wieczorem
A ja znowu tu siedzę, zamiast robić testy na piątkowy egzamin wrrr:> Zablokujcie mi wejscia na 4 dni - błagaaam!![]()
a ja miałam bardzo udane zakupki, zaraz chyba za biorę się za jakieś jedzonko i zabieram się za porządki w komputerku - zamierzam ogarnąć nasze krok po kroku, bo powrzucałam do ulubionych, ale i tak wszystko gubię..![]()
pije kawke wcinam knapeczki,chwila wytchnienia na forum przed obowiazkami![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
pije herbatke z malin,maly spi ja czuwam,jutro mam klientke chce cos rozowego,szukam inspiraji![]()
ugotowałam sobie kolbę kukurydzyjeszcze nie mam pomysłów co będę wieczorkiem robić, dziś sie do niczego zebrać nie mogę..
ogorki pokladzione w sloiki na kiszeniaki a teaz buszuje tuuuuuuuuuu
ja wieczorkiem obalilam kawe ,myslalm ze wtedy dlugo ebde siedziec w necie a tu spac sie chce
ale farciara z ciebie,pokaz chociaz to cudo
!SUPER OKAZJA
! Nike COURT TRADITION 2 GS R37 (740219631) - Aukcje internetowe Allegro
)) uwilebiam te buty to bedzie juz moja 3 para takich butów
![]()
ja wlasnie zjadlam drugie sniadanko i szukam wiekszego mieszkania-pustych mieszkan jest full ale niektore w takim stanie ze sie plakac chce a jak juz cos wpada w oko to cena powala
znam to, my wynajmujemy w bardzo dobrej cenie ale wystrój pozostawia do życzenia. ale cena jest bardzo dobrai tez coś czasem patrzymy ale jakoś jeszcze się nic nie trafiło. a swoje to będziemy raczej budować
![]()
jem zupke warzywna
A u mnie w szkole dziewczyna z 3c zaszła w ciążę...![]()
u mnie dziewczyna z równoległeJ klasy jest w ciązy...
cóż.. życie....
ehh.. dzis ostatni dzien edukacji wiersza.. ciekawe co jutro z niego dostane![]()
w końcu zabrałam się za te nasze krok po kroku..robię sobie bibliotekę, bo zauważyłam że te z początkowych stron, gdzie były wklejane odnośniki - już wygasły. jestem dopiero na 4 stronie...
ale wolę to wszystko mieć zebrane i sobie korzystać
![]()
jem knedle ze śliwkami i zaraz spadam się uczycbuuuu
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)