Zjadłam obiadek. Poszperam na internecie, pomaluje na nowo pazurki bo te co zrobiłam wczoraj sa ohydne ;p.
a potem nauka na 2 spr ;d
ja tylko wrzucilam tutka i spadam bo klienta zaraz...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja byłam z psem itp, ale nadal siedzę na krok po kroku, już 15 stronaaż mnie ręce świerzbią żeby robić..
![]()
Asiu to kombinuja mi sie godziny pochrzanily i klientke ma na 18 a nie na 17
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
no chyba bede, wlaśnie skończyłam czytac krok po kroku, za to od deski do deskikupiłam dziś kolejne pędzle nylonowe i inne w sklepie po złotówkę
więc teraz posprzątam, zjem, wyjdę z psem, zrobię obiad i czekając az moja druga połówka wróci z pracy będę robić
![]()
wcinam kanapeczki pije kawke zaraz kapiel malego i usypianie
wszystkie marzenia sie spelniaja
Idę oglądać Z jak zdrada tzn m jak miłość![]()
Chwilkę posiedzę na kompie i zaraz do łóżeczka bo trzeba jutro wcześnie wstać![]()
samotniaczka zrobiłam, ale zamiast nauki malowania kwiatków one stroke siedze na kompie...![]()
a ja kompletnie zapomniałam o zadaniu domowym.... ma ktoś dokłądną mapkę Egiptu![]()
![]()
na internecie pewnie szybko znajdziesz.
wlaśnie wziełam się za farbki, kurcze masakra..
wrzuciłam to samotniaków i do krok po kroku. kurcze, te kwiatki to ciężka sprawa, robię duże na kartce i mi nie wychodzi to co dopiero mniejsze.. tragedia a to tak ładnie wygląda.. uparłam się że się nauczę...
A ja skacze po necie,etrachnelam dwa tosty po hawajsku i niszcze wlosy bo kolezanka przywiozla mi farbe z polskinajpierw rozjasnilam a teraz farbe trzymam jak nie wyjdzie marchewa to sie zastrzele
![]()
A nie pokarze bo sie wkzwilam i kuzwa nie ma marchewkibuuuuuuuuuu to jest czerwien miedziana,buuuuuuuuuuuuuu a ja chce marchewke na glowie
![]()
mam taki meksyk ze wzystkim ze kurna na nic nie mam czasu,sorki dziewczynki ze na razie nie uczestnicze w zyciu forum tylko tak przelotnie ale 24h to dla mnie za malo..hihih..
odrabiam zadanie z polaka i uczę się do sprawdzianu z matmy...![]()
ja jem śliwki i orzechy na przemian... i udaje ze sie uczę na egzam![]()
nie ucz się ja tez już olałam![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)