aha... no to wygląda na to że ja też nie zostanę na noc... szkoda że dziewczyny nie mogą zostać![]()
aha... no to wygląda na to że ja też nie zostanę na noc... szkoda że dziewczyny nie mogą zostać![]()
z forum można się wiele nauczyć
ja jestem tylko w sobotę![]()
U mnie Ziziolku też wpisz bez noclegu, bo ja przyjeżdżam i odjeżdżam z Ivonką70.
ok wpisałam.trudno jak mus to mus
![]()
Annamon mam nadzieję, że doszły moje wiadomości do Ciebie![]()
Aniu Aniu pokaz sie![]()
dziewczynki spokojnie. Ania jutro da listę. tak że spokojnie.![]()
no kurcze jeszcze 6 dni i szkolenie.już nie mogę się doczekać
chyba kazda z nas tak ma![]()
nie chyba tylko na pewnoja mam tylko nadzieje ze mi przyjdzie wszystko co zamowilam do czwartku
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
zizia pomylilas sie JA NIE ZOSTAJE NA NOCprzyjezdzam w sobote i odjezdzam w sobote
ja usiluje namowic meza zeby ze mna pojechal ale jesli sie nie zgodzi to jade z dziewczynami z lodzi![]()
jestescie szalone. goslava juz zmieniłam. bo zamiast iwie to tobie dałam![]()
ja jadę większą "ekipą" czyli ja mój chłopak moja przyszła teściowa kolega ... ale na pazurki tylko jareszta w celach turystycznych
he he
wiem minimaus tylko ze wy będziecie osobno mieszkać a tu chodzi o to kto nocuje w domku u nas.
no ok.....
Ostatnio edytowane przez minimouse ; 21-09-2009 o 12:50
miminka .... może iść z moim na wycieczkę![]()
![]()
Ja w piątek z moim małżem i dzieciakami bedeA w sobote sama bede szaleć
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a co ja zrobie ze swoim mezem jesli sie zgodzi ze mna pojechac bo przeciez nie bedzie ze mna siedzial na szkoleniua wy gdzie wypedzicie swoich na ten czas
bo moj mnie zapytal co on bedzie robil tam tyle godzin sam
![]()
no ja nie mam z tym problemu bo żeby mój chłopak się nie nudził to postanowiłam zabrać mu do towarzystwa kolegę ... ale ... obawiam się że mogli by zabalować więc zapytam czy jego mama nie ma ochoty na "wycieczkę" he he he a ona zbierze jeszcze chyba swoją koleżankę .... i w sobotę pójdą chyba na "kinczok" (<--- czy jak to się tam nazywa) i może skoczą do "żywca"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)