No ja właśnie nie wiem co mój bedzie robiłmoże sie nie zanudzi...
![]()
No ja właśnie nie wiem co mój bedzie robiłmoże sie nie zanudzi...
![]()
jak kocha to poczeka![]()
kurcze dziewczyny mam nadzieje ze moj nie wpadnie na tak szalony pomysl jak nauka ze mna bo sie pochlastam
mój na pewno na to nie wpadnie![]()
dziewczyny chłopy pójdą na wycieczkę. są dwa szlaki jeden na dębowiec klimczok i szyndzielnie. a drugi do małpiego gaju. tam się będą mogli wyszaleć. na zjeżdalniach i chuśtawkach,![]()
hahahahaha juz sobie wyobrazam mojego w malpim gaju hahahahahaa
no dziewuszki jesio trzy dni i się będziemy widzieć. już się doczekać nie mogę dostaje pypcianapoje już kupiłam.
![]()
no ja tez nie moge sie juz doczekac![]()
ja też czekam z niecierpliwością![]()
z forum można się wiele nauczyć
ivonna![]()
![]()
czy ja o czymś nie wiem. co wy kombinujecie![]()
no mam nadzieje.![]()
ciesze sie Iwonko ze poradzilas sobie samabuziaki
dziewczyny jeszcze jedna sprawa ważna. ja planuje na obiadek w sobote udko z kurczaka z frytkami. powiedzcie mi czy pasuje wam to. czy może któraś nie je albo wolicie coś innego.![]()
Iwonka supera co do obiadku to mi pasuje
![]()
ja też zjem wszystko czym będziesz karmićmoże poza owocami morza...
![]()
Oczywiście, że pasujea śpiworów ani nic nie trzeba brac? i powiedz mi czy tam jest może jakiś czajnik czy coś takiego, bo mój planuje zabrać zapas zupek chińskich
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:41 ----------
a i już bilecik kupiony![]()
![]()
tylko mówili nam w kasie, że powrotny jest o 16 a w internecie o 15 i weś to sie połap![]()
niech nic nie bierze
będzie dość jedzenia. a jak coś to se kupi na ośrodku. tak można spokojnie sobie kupić jedzenie. a jak jest z niego niezły zmarzluch to może se wziąść. ja wam grzejniczek przywiozę. zresztą tam jest grzejnik.sprawdzimy dokładnie na dworcu.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)