AchaDzięki za info
![]()
AchaDzięki za info
![]()
osoby które wpłaciły na certyfikat dla ani:
[/COLOR]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez zizia ; 23-09-2009 o 14:28
Zizia to powiedz co mamy zabrac ze sobą?
Kurcze dziewczyny ja tez chceZorganizujcie jeszcze jedno w grudniu.....miedzy swietami a sylwestrem
Zazdroszcze wam jak nie wiem
!
nic nie macie zabierać. tylko siebie i swoje manele.![]()
a ja tylko akie pytanko techniczne mam: czy to SZKOLENIE czy WARSZTATY DOSZKALAJĄCEbo to ogromna różnica
![]()
szkolenie.jak sama nazwa wskazuje. normalnie po tym dziewczyny dostają certyfikaty od Ani. KOSZT CERTYFIKATU 30 ZŁ.
dziewczyny jutro rano zamykam listę![]()
jesli chodzi o jedzonko to ja tak jak i dziewczynki zjem wszystko co mi dasz izuniuwybredna nie jestem
![]()
A czy moja opłata za szkolonko dotarła? (przelew robilam wtedy co dla Ani za certyfikaty i widzę że za certyfikat juz dotarła, a za szkolenie?)
co do jedzonka - ja nie jestem wybredna
a jak sie na tym dworcu poznamy? i spotykamy sie gdzie? moze pod ta tablica na dworcu odjazy i przyjazdy?
tak dotarła. a co do miejsca to będzie koło schodów prowadzących na wiadukt.![]()
ej kurde jeszcze tylko jutro i heja bedziemy w Bielskuja chyba ocipieję
dobrze ze jutro nie bede miala czasu myslec o tym bo by mnie nosilo jak nie wiem co
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
w głównym temacie na dole podałam adres ośrodka.![]()
My będziemy na dworcu o 13.30 i co dalej?![]()
kochana ja będe na was czekać
razem z kasią i dzidzia. a poznasz nas po mojej gromadzie dzieci.i z dworca pojedziemy na ośrodek. a potem muszę wrócić na 18 po anie
![]()
Mnie poznacie po długich blond włosach
ja blondynka a mój chłopak brunet prawie czarny
a i jakby co to mój nra Twój Zizia juz mamKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
zapisany.![]()
ja też już się nie mogę doczekać .... aż się rozchorowałam .... maskara :/![]()
A jak tam Ziz z moja wpłatą?
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:27 ----------
A i jeszcze jednomam wziąć kamerę?
tylko że 30 min się zmieści na płycie, a karty do niej nie mam... ale jeśli uważacie, że nie będzie potrzebna to nie będe brała
bo ja wiem na pewno kazda aparat bedzie mialaaaa wlasnie dziewuszki jak bierzecie aparaty to wezcie od nich kable zeby do kompa przenieśc fotki i na forum damy , bo laptopika bierem
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
no i oczywiście filmiki też wam zrobimy. ale będzie fajnie. już w piatek będą wstępne relacje.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)