to nie będę brała chociaż kamerką to chyba ładniejsze filmiki by wyszły ale jak tam uważacie![]()
kabelek już dopisany do listy![]()
to nie będę brała chociaż kamerką to chyba ładniejsze filmiki by wyszły ale jak tam uważacie![]()
kabelek już dopisany do listy![]()
kochana jak chcesz to wez , tylko od razu mowie mnie czasem nie filmuj bo![]()
hehe
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
tylko pól godzinki mam więc na najważniejsze momenty, coś co trudno zapamiętać jak się robi, żeby sobie potem zerknąć na filmik i przypomnieć sobie![]()
nie wierze ze mam neta ale numer...sciagam od kogod..hihihi..zizzi kochana dostalas ode mnie wiadomosc na gg..mnie juz jutro podroz czeka najpierw do Poznania no a w piatek wiadomo juz gdzie...![]()
Aniu wszyscy czekamy na ciebie. im blizej szkolenia to czas bardziej się dłuży.. ale ja czekam na was w piątek i w sobotę
---------- Dodano o godzinie 08:52 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:39 ----------
no dziewczyny jeszcze tylko dwa dni. ja zaraz biorę się za szykowanie wszystkiego i za zakupki. zostało mało czsu i czeba brać się ostro do roboty.
---------- Dodano o godzinie 11:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:52 ----------
a dziewczyny bierzcie ze sobą ciepłą odzież bo coś się pogoda psuje.![]()
Zizia a w tych domkach jest zimnobo nie wiem jakie ubranko mamzabarc. Na droge kurtke ale nie wiem jak w domkach... i jaka pizamke zebysmy sie w nocy nie ugotowały albo nie umarzly?
najlepiej dresy wejźcie.![]()
nie mam dresów... wezmę długie gacie... moze nie zmarzne....
hehe dziewczyny a my wogole bedziemy spać?![]()
hehe no właśniemoze bedzie biba do rana
![]()
niezle wszystkie aparatki jestescie Ja tu widze...bedzie cieplo zobaczycie same rozgrzejemy atmosfere swoimi osobowosciami..
![]()
Dziewczyny a ja wam zycze udanego i owocnego spotkania!I czekamy na relacje!
HEHEHE a ja tu sobie przyrzekłam że juz wiecej nie pije po felernym poniedziałku buu, nieźle tydzien zaczełam..hehehe ale cos mi sie zdaje ze tak samo go skończe hahaha, no ja też zakupki dzisiaj na sałatki musze zrobić![]()
To juz jutro![]()
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a wam nie za dobrze. to ja z pluszakiem w kuchni siedzimy a wy tu buszujecie.o wy nie dobre.
![]()
to Plushak juz u Ciebie..no nie moge na prawde bezbledne jetescie...
Powiem Ci Natalia pare moich prac byly robione pod delikatnym rauszem wychodzily ok ale czas ich robienia delikatnie sie wydluzal...hihihi...ale Ja najpierw bede pracowac a czas na relaxxxxxx tez sie znajdzie ...hmmm...mam nadzieje..![]()
eee no to gratuluję![]()
![]()
he he he nie powiem żebym była "nieletnia" ... ale jestem... co prawd już tylko miesiąc ....
kurcze a myślałam, że to ja bede najmłodsza![]()
u mnie niecały miesiąc do 19
![]()
ja chyba zawsze wszędzie jestem najmłodsza ... chociaż ostatnio była z nami Natalia więc nie byłam ....![]()
![]()
![]()
![]()
a ja sie już pakuje![]()
![]()
ale sie cieszeeeee
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ale wam zazdroszcze..jak ja mogłam przeoczyc ten temacik..:/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)