Ale dziewczyny wam zazdroszcze, mam nadzieje ze kiedys jeszcze na takie warsztaty dotre,naumiem sie jeszcze wiecej a przedewszystkim was poznam osobiscie![]()
suuuuper było na warsztacikach... szkoda że czas tak szybko leci... i szkoda że nie zrobiłam fotki mojego dziełka zanim dzidzia się ich pozbyła![]()
![]()
a pazurki robione przez dzidzię były zrobione na lakierze żebym mogła to bezboleśnie zdiąćdlatego w trakcie piłowania już podeszły powietrzem i przy skórkach nie najlepiej wyglądają
![]()
z forum można się wiele nauczyć
No to świetnie że wszystko się ułożyło... Ania napewno już szczęśliwa... buziaczki dla was wszystakich![]()
kiciula dorwałysmy , pozniej beda zdjeciana razie sie relaksujemy przy kawce, cieplutko i milusio
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Hahahah ale Ci dobrze Slonce ty sie szykuj do mnie,a tak pozatym cos mi wpadlo do glowy i pomyslalam o Tobiebuzka i milej zabawy
nasza przemiła grupka
Dziękuję kochane za wspaniałe szkolenie. było suuuuuper!
no to kiedy powtórka z rozrywki? (tylko tego pana najpierw trzeba bedzie w jakiejs klatce zamknąć zeby nam nie przeszkadzał
)
pozdrowienia od "dziewczyny z różowym kuferkiem"![]()
pinusia6 może poszło nie tam gdzie trzeba, nie rezygnuj, Ania jesta dobrym nauczycielem, świetnie tłumaczy i pokazuje... warto się do niej dostaća skoro nie możesz przez forum się dopukać a jesteś ze Szczecina to znajdź Centrum Szkoleniowe Olymp ul.Skorpiona 4/6 71-771 Szczecin i osobiście porozmawiaj
![]()
No zobaczymy jak to będzie. No nic mimo wszystko dziękuję![]()
no tak zapomniałam że ona została do poniedziałku... odpisze napewno albo zadzwoń do niej... nr. tel. znajdziesz w tym temacie gdzieś nna początku chyba... poszukaj
kurcze, nie moge tego czytac, tak mnie zlosc i zazdrosc zzera , ze nie moglam byc z wami. Zrobcie nastepne szkolonko chociaz blizej centrum,plisssssss![]()
dziewczynki chciałam WAM WSZYSTKIM bardzo ale to bardzo podziękowac za PRZEMIŁE towarzystwo, ziziu Tobie za trud, który w to wszystko włożyłaśszkolenie było naprawde za******e, Aniu Tobie też za czas, który nam poświęciłaś i za to, że w ogóle z Ciebie taka fajna babka z jajem
bardzo cieszę się z tego, że mogłam wziąć udział w tym szkoleniu
i mam nadzieję, że to nie pierwszy ani nie ostatni raz, kiedy mogłyśmy się spotkać.....JESTEŚCIE KOCHANE
![]()
Ja chciałam BARDZO ALE TO BARDZO podziękować naszej ZIZI za to że zorganizowała i mimo trudów doprowadziła wszystko do końca! Ziziu jesteś wielka
i proszę Cię Skarbie nie martw mi się
**
Takie ogromne cieplusie serducho dla Ciebie za to wszystko!
rozumiem pinusia6Ania napewno odpisze, to świetna babeczka
(Aniu chyba nie pogniewasz się za babeczkę...)
![]()
dziewczyny czekam na wasze adresy meilowe.reszte zdjęć dodałam
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)