ewciara!
piękna ta praca
ja wysłałam 3prace. nie wiem, która wygrała. mam tylko zdjęcia zrobione w trakcie robienia tych pazurków. niestety nienajlepszej jakości.
dziewczyny była któraś z was na beauty forum? widziałyście inne prace? jak było
?
ewciara!
piękna ta praca
ja wysłałam 3prace. nie wiem, która wygrała. mam tylko zdjęcia zrobione w trakcie robienia tych pazurków. niestety nienajlepszej jakości.
dziewczyny była któraś z was na beauty forum? widziałyście inne prace? jak było
?
Ja niestety nie dałam rady, zresztą tyle km jechać tylko po dyplom bo nagrodę i tak wyślą pocztą...pff wiecie co to bedzie kobitkijestem strasznie ciekawa...uuu
aaaa kalaga ja sie założę że ta pierwszaCUDO
!
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
kalaga no to pewnie ta pierwsza no chyba ze ta ktorej foty tu nie ma. A jak to cudo jest zrobione ?Strasznie mala ta fotka trudno ja rozgracy. Ale naprawde swietnie zrobiona.![]()
a ja wiembo kalaga już kiedyś pisała że odkryła fajny pomysł na zdobienie
ale nie powiem niech się autorka wypowiada![]()
Wasze prace są piękne! A może wrzucimy krok po kroku
? ta pierwsza to wycinanka z mydła zalana żelem
już kiedyś coś takiego robiłam
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post47501
akrylu i farbek dopiero się uczę
nigdy nie wzięła bym udziału w tym konkursie i nie zajęła jakiegokolwiek miejsca gdybym nie trafiła na to forum
nauczyłam się tu wielu przydatnych rzeczy i
spotkałam bardzo miłe osoby, które chętnie służą radą
wszystkim uczestnikom forum bardzo dziękuję
---------- Dodano o godzinie 21:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:41 ----------
asia! jak ci się uda dotrzeć to napsztrukaj tysiąc fotek i zdaj nam relacje proszę
ja jestem 2tyś kilometrów od Wawy w krainie deszczowców i jedyne informacje jakie mam to to co jest na stronach internetowych
![]()
Ale sprytne-swietny pomysl.
A co do odleglosci toja tez mam 1000km. wiec tez sobie darowalam.
wiem wiem ja mam blisko ale i tak jadę 1,5 godziny przez miasto (akurat mieszkam na drugim końcu) , a plany przez ostatnie 3 dni zmieniały mi się chyba 7 razy...ale postaram się, przypomniało mi się żeby na wszelki wypadek podładować baterie w aparacie
tak myślałam że to ten palmolivesuper są i świetny pomysł
![]()
kalaga4 kolejna superasna praca!
Piekne prace dziewczynyGratulacje
!
ale piekne prace zrobiłyście
nie dziwne że wygrane..
cudowne
gratuluje
![]()
![]()
![]()
GRATULACJE BRAWO!Moja praca taz sie znalazła w magicznej 20 tylko nie wiem która
teraz czekam na kurieraznagrodą
która by nie byla, obie sa piekne..
Też jestem pod ogromnym wrazeniem! super pomysły!
Dziewczyny, dzisiaj dotarł kurier!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zobaczcie same
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
dziewczyny dzis dotarł i do mnie kurier jestem pod wrażeniem mega paka za wyróznienie! 20 słoiczków żeli i akryli ozdób z 30
poprostubardzo sie cieszę i dziekuję.Och dopiero załadowało sie zdjęcie Agusi dokładnie taka sama
Moje gratulacje Aga
OOOOO łaaaaał.. ale super..gratki
tez chce![]()
chyba bym padła na zawał gdybym tyle dostała![]()
Agusia gratulacje! nagroda super
!
![]()
Dziękuje moje kochane![]()
Odświeżę trochę temat... Czy ktoś dostał dyplom za udział w konkursie?:/
No tak Agusiu to akurat wiem że dostałaś bo zajęłaś miejsceale podobno miały zostać wysłane dla każdego i cisza.
O kurczaczek a ja dopiero teraz zauważyłam że są wystawione wszystkie prace konkursowe![]()
Ostatnio edytowane przez Ladyss ; 05-11-2009 o 15:28
no ja też dopiero zobaczyłam że są już wyniki a powiem szczerze że myślałam że moje prace nie doszły ale zobaczyłam bo jestem teraz na ich stronce i sąw prównaniu z innymi nie nie były najlepsze no ale cóż spróbować mozna
jak skopiuje z ich strony to Wam pokaże
jeśli oczywiście będziecie chciały
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)