Witam wszystkich serdecznie
Ewelina Chełmno kujawsko pomorskieKosmetyczka na etapie pisania pracy mgr
No i wkrotce otwieram swoj saloon)))) pozdrawiam wszystkich
))
Witam wszystkich serdecznie
Ewelina Chełmno kujawsko pomorskieKosmetyczka na etapie pisania pracy mgr
No i wkrotce otwieram swoj saloon)))) pozdrawiam wszystkich
))
witam goraco![]()
Hej Hej witam wszystkich Sylwia wawa manicurzystka pedicurzystka i mężatka z niedługim stażemJestem tu od wczoraj a juz kilku ciekwaych rzeczy sie dowiedziałam..
Ogromne dzieki i jescze raz witam![]()
Witam
Jestem nowa na tym forum. Troszkę się jeszcze tu gubię i wydaje mi się ono takie obszerne i dość rozbudowane. Mam nadzieję, że szybko się tu odnajdę i miło spędzę czasPozdrawiam wszystkich Forumowiczów
![]()
Witam wszystkim maniaków pazurków) ;* jestem początkująca, chcę na tym forum dowiedzieć się i nauczyć czegoś o przedłużaniu paznokci, bo chciałabym się tym zająć
pozdrawiam wszystkich!
![]()
Witam Wszystkich bardzo serdecznie dopiero co się zalogowałam i też jestem tego zdania aby sie przywitaćMam na imię Anna ale niektórzy mówią na mnie Anita
mam 27 lat i 2 dzieciaczków zaczynam moją przygodę z paznokciami dopiero teraz mimo ze interesuje mnie to juz ładnych pare lat.Pewna bardzo miła osobo powiedziała mi że mam tutaj się zarejestrować a moja przygoda z paznokciami nie tylko skończy sie samomą pasją ale może również dobrym sposobem na zarabianie pieniążków
To by było chyba tyle ,no i licze na Was
Pozdrawiam gorąco wszystkich zaglądających na forum
![]()
Witamy Aniu napewno poczujesz się tu dobrzePamiętaj,że każda kiedyś z nas zaczynała i nie ma głupich pytań więc wal śmiało
![]()
Witam wszystkie nowe dziewczyny![]()
Witam witam bardzo serdecznie nazywam sie asgnieszka trafilam do was przypadkiem przez jakas strone
pazurkami zajmuje sie od n iedawna
pozdrawiam wszystkie forumowiczki![]()
Witam wszystkich
Mam na imie Ania jestem z Gdyni
Pazurkami zajmuję się od 2 lat , właśnie zakończyłam kurs zaawansowany pazurków w ECK .
Poza tym studiuje zarządzanie na UG![]()
Witamy![]()
Witamy Witamy i zaparszamy![]()
Witam wszystkie nowe pazurko-maniaczki![]()
Witam, pazurki robię od roku i 3 miesięcy z lekką przerwą w radosnej twórczości- głównie sobie ale coś się ostatnio rozwija i męczę jeszcze parę innych szponek. Tragedii nie ma ale poprawić jest jeszcze co- jak na razie jestem bezkusowa. Jeśli macie ochotę spojrzeć to tu jest moja galeria:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Witam raz jeszcze
witam katarina![]()
witam
to moj pierwszy post , mam na imię Dominikadzisiaj zrobilam swoje pierwsze paznokcie żelowe
dzisiaj odebralam wszytsko co potrzebowałam
nawet wyszly mi ladnie nie spodziewałam się
pewnie dlatego zee od jakis 2 lat ja mialam robione i się zawsze przypatrywałam
nie mam kursu na razie ale badz co badz zaczynam robic
) hehe pozdrawiam !
![]()
Wszystkich Przybyłych
Witam wszystkich jestem nową osobą na tym forumPrzedłużaniem paznokci zajmuję się od jakiegoś czasu,ale jeżeli chodzi o zdobienia to jestem osoba początkującą.
Mam nadzieje,że jeżeli będę mieć jakieś problemy to będę mogła liczyć na waszą pomoc
Pozdrawiam wszystkich![]()
Dziękuję..
Muszę po malutku za klimatyzować się na tym forum, bo jak narazie to gubię się jeszcze ..
---------- Dodano o godzinie 15:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:25 ----------
Dziękuję Etna to dzięki Tobie trafiłam na te forum![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)