a ja oszalałam i chce drugiego pieseczka
pomeranian szczenieta . (747803001) - Aukcje internetowe Allegro
a ja oszalałam i chce drugiego pieseczka
pomeranian szczenieta . (747803001) - Aukcje internetowe Allegro
my też chcemy (innej rasy), tylko boimy się że fobcia źle zareaguje i na razie się wstrzymujemy
a ja mam śliczną suczkę Kesi rasy shih tzute pieski są fenomenalne moja zachowuje sie jak dziecko
![]()
siuper, ja mam zwykłego kundelka , nowofunlanda, i dwa kociaki, a i moje słoneczko założyło sobie małe akwarium i jest tak ok 10 rybek
a oto zdjęcie moich łobuziaków, ale tylko dwoje z nich,
Logowanie do nasza-klasa.pl
reszta jest uwieczniona ale nie mam czasu fotek wstawić
kundelka miałam 16 lat kochany piesek to był ale już jej nie maa nowofunlanda mój chłopak by bardzo chiał miec
śliczne psiaki
moj piesio to ten w avatarze i nazywa sie piXel![]()
a to moja Funia
jaki słodki zwierzak, taki tylko do kochania, czy to jamniczkadobrze widzę
![]()
tak
znalazlam inne zdjecie
moj kochany zwierzaczek jest u mnie w avatarku i nazywa sie piXelek i jest czynnym klubowiczem cabrio- klubu)
świetne te wasze zwierzaczki i te psiaczki z allegro też słodziutkie![]()
a to moja Koka w nowym ubranku na zimowe spacerkiczapki nie lubi...
![]()
z forum można się wiele nauczyć
A ja mam dwa chomiczki![]()
moje rudaski Fox i Scoobie
cudne![]()
Poznajcie Lole![]()
a ja przedstawiam Wam mojego kochanego psiutka- Owczarek szkocki collie (tzw. Lassie)- nazwaliśmy ja Boni
Załącznik 11255
słodziaki![]()
Dzisiaj ktoś podjechał pod nasz dom i zabrał sobie do samochodu naszego psakoledzy mojej siostry widzieli to i zapisali numery ale sie nie zgadzały i policja nic nie pomogła
ide jutro na pkp zobaczyć czy nie maja jakis nagrań, bo mieszkam kolo przejazdu kolejowego to możne sie cos nagrało a jak nie to juz nie wiem co zrobić
nie wiem jak można być takim...i ukraść komuś psa
tyle biednych siedzi w schronisku ale ktoś woli zabrać tego, na którym komuś bardzo zależy i sie do niego przywiązał
![]()
ooo matko.. jakto zabrali pasa do samochodu ?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)