Witajcie,jestem nowa na Waszym Forum.Wczoraj znalazłam ciekawą metodę upiększania paznokci,dual system,stąd moje pojawienie się u Was
Paznokciami zajmuje się tylko i wyłącznie swoimi,naturalnymi,nigdy nie stosowałam żelu ani akrylu.Powiem szczerze,że dualki bardzo mi się spodobały i strasznie się na nie "napaliłam",ale jako osoba nie mająca doświadczenia w tego typu zdobieniach,mam do was kilka pytań.
Przede wszystkim jak sądziecie czy poradze sobie z tą metodą,będąc amatorką?Czy jest to kwestia czasu?
Oraz może to głupie pytanie,ale nie znalazłam na nie nigdzie odpowiedzi czy moge pomalować sobie paznokcie tak jak to robie dotychczas tzn normalny lakier na to brokat i bezbarwny albo utwardzacz i chcialam się dowiedzieć czy zamiast bezbarwnego mogłabym dac akryl na tej foremce?
Aha i jeszcze jedno pytanko jak się je potem ściąga i czy potrzeba tych wszystkich rzeczy co dają do zestawów do akrylu na allegro czy wystarczą tylko te formy i akryl?
Wybaczcie takie głupie pytania,ale widze,że jesteście doświadczone i obeznane w tym temacie i mam nadzieje,że troszeczke pomożecie
Z góry Dziękuje