[quote=malinka;64800]Witajcie,jestem nowa na Waszym Forum.Wczoraj znalazłam ciekawą metodę upiększania paznokci,dual system,stąd moje pojawienie się u Was
To chyba kwestia wprawy bo ja np. zamowilam je kilka miesiecy temu i choc przyznam ze teraz nie mam zabardzo czasu zeby sie nimi bawic to jak probowalam przedtem to mi nie bardzo wychodzilo z dualkami a robilam nimi akryle ale ze po 1 robila mi sie gulka to po 2 smierdzial mi strasznie ten akryl i przestalam bo nie mialam do nich cierpliwosci;p ale to niejest takie latwe przynajmniej dla mnie, na drugie pytanie pewnie ze mozna pomalowac swoje pazurki lakierem bezbarwnym i posypac na to brokat pozniej przykryc utwardzaczem i bedzie ok ale chyba pozniej na to akryl zamiast lakieru jeszcze to chyba nie bardzo. i oczywiscie raczej musisz miec to wszystko co jest potrzebne w zestawach bo sam akryl ci nic nie da poniewaz potrzebny jest dobry pedzelek cleaner do odtluszczania plytki oraz primer na naturalna plytke no i oczywiscie liquid , mam nadzieje ze pomoglam choc troche
pozdrawiam