ja mam z Activ i jestem bardzo zadowolona , ogólnie pracuje na jednofazówkacha ale ani SF ani GN tak sie nie błyszczą jak po tym żelu, jedynie mariposa ma super połysk sama w sobie
ja mam z Activ i jestem bardzo zadowolona , ogólnie pracuje na jednofazówkacha ale ani SF ani GN tak sie nie błyszczą jak po tym żelu, jedynie mariposa ma super połysk sama w sobie
Dziewczyny ja mam żel nabłyszczający z perfect beauty w pędzelku a;e koleżanka powiedziała mi że te w pędzedzelku pękają więc poradziła mi żebym kupiła normalny nabłyszczający w pojemniku i kupiłam ale już nie nabłyszcza jak tamten bo pozostawia warstwę dyspersyjną jakich wy używacie
a co myślicie o tym? BŁYSK UV 15 g SUN FLOWER (699852281) - Aukcje internetowe Allegro
---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:41 ----------
SUN FLOWER TOP COAT ROZŚWIETLAJĄCY 15ml (699413537) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczcie co dzis znalażłam... czy ktos tego używałmyślicie że będzie dobre
za 17,99 nie będzie bubla
Nowość! FUTURE UV LACK - Płynne szkło! (753334719) - Aukcje internetowe Allegro
APEL DO DZIEWCZYN KTORE NIE SA PO KURSACH A ROBIA PAZURKI
błagam nie kupujcie nabłyszczacza na allepaznokcie, czarnego... nie wiem, moze ja zlke trafilam, czy co, ale wazy sie nieziemsko... splywa... i jest beznadziejny... ja sie pokusilam bo nie bylam po kursie i nie mialam bladego pojecia o produktach... ale przejechalam sie bardzo...
teraz uzywam top coata, ale juz mam zamowiony z Graffitii wiem ze bedzie dobry, bo na nim robilam u Basi na kursie
wiec radze odlozyc pare zloty i nie kupic gówna bo ono na serio śmierdzi ;p
Na koleżankę weż poprawkę a już CI pisze dlaczego. Żele nabłyszczające w pędzelku są żelami bardzo rzadkimi i specyficznymi. Na już opracowany i zmatowiony pazurek dajemy cieniutką warstwę tego żelu, pamiętając alby dobrze zalac boki i wolny brzeg paznokci. Z ta ilością musisz sobie wyczuc sama bo jak znowóż dasz go za mało to się skórczy więc tak zle i tak niedobrze.
A jezeli komus pęka żel nabłyszczający to znaczy że dał go za dużo, zrób sobie teścik na jednym pazurku i daj go sporo to zobaczysz ż ejak lekko pukniesz paluszkiem to zacznie pękać jak szkło w pajęczynkę. Żele te inaczej nazywane są płynnym szkłem,
Ja mam Activ w pędzelku no nei wyobrażam sobie końcowej stylizacji bez niego bo świeci się jak psu j....![]()
Agula Ty tutaj buzka kochana![]()
a pewnie ze tutajUla tez jest
![]()
JA UZYWAM ŻELU NABŁYSZCAJĄCEGI Z FIRMY aCTIV TROCHĘ ŚMIERDZI BO JEST Z AKRYLEM ALE TAK TO BŁYSZCZĄ DŁUGO U NIEKTÓRYCH KLIENTEK TO NAWET DO 3 TYGODNI
---------- Dodano o godzinie 15:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:57 ----------
on się nazywa tzw "płynne szkło" i jest we flakoniku jak lakier do paznokci.
ja jak sie nie myle tez mam takie cudenko,kupowalam chyba od dobrej rady za 25zl,moze jutro zrobie fotke,mam ten sam problem smierdzi to to i ile bys go nie wziela nawet malutko rozlewa sie straszliwie,nie moge go ujazmic,narazie stoi hiihi![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
to że te nabłyszczacze Smierdza to jest normalne bo u mnie w hurtowni mają z 4rech firm i każdy cuchnie...
nabłyszczacze w pędzelku wszystkie śmierdzą, ale jak przystało na produkt drażliwy nie są do wąchania tylko do stosowania, haha, dodatkowo żel w pędzelku jest rzadki z zasady, jakby był gęsty to byśmy go pędzelkiem nie rozprowadziły, i jak każdy żel jeśli będziemy go trzymać w chłodniejszym miejscu nie będzie aż tak bardzo rzadki. ale tak tez zależy od produktu.
ja dziewczyny kupiłam ostatnio z NailDesign żel quik finish i jestem bardzo zadowolona bo jest nie drogi i pięknie błyszczy utwardza się w 60sec nakładam cieńutką warstwę żeby nie zalać skórek i jest ok![]()
dobrze wiedziec u nas jest wyprzedaz produktow tej firmy,40% obnizki zobcze czy jest
wszystkie marzenia sie spelniaja
paznokcie - Hurtownia online- nails, akryl, tipsy, zele, konad, ozdoby do paznoki
---------- Dodano o godzinie 13:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:32 ----------
sorki że tak długo ale jeszcze taka troche zacofana jestemna naszym forum
![]()
no akurat finish mają dobry podstawowym składnikiem żelu jest oligomer a ten go zawiera jestem zadowolona z niego![]()
ja mam quik finish z ra nails i jestem zadowolona![]()
A polećcie mi dziewczyny jakiś nabłyszczacz na naturalne paznokcie, czasem maźnięte lakierem albo farbkami akrylowymi. Czy każdy się nada?
hmm ja się nie znam na tym,ale mam z sf i on się nie nadaje ale chyba ten z spn-u tak ;p hah
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)