Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 76 do 100 z 474

Temat: nablyszczanie

Rozkręcanko Avatar Elirena

Domyślnie Odp: nabłyszczanie

ja mam z Activ i jestem bardzo zadowolona , ogólnie pracuje na jednofazówkacha ale ani SF ani GN tak sie nie błyszczą jak po tym żelu, jedynie mariposa ma super połysk sama w sobie

Rozkręcanko Avatar megi222

Domyślnie Odp: nablyszczanie

Dziewczyny ja mam żel nabłyszczający z perfect beauty w pędzelku a;e koleżanka powiedziała mi że te w pędzedzelku pękają więc poradziła mi żebym kupiła normalny nabłyszczający w pojemniku i kupiłam ale już nie nabłyszcza jak tamten bo pozostawia warstwę dyspersyjną jakich wy używacie

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

a co myślicie o tym? BŁYSK UV 15 g SUN FLOWER (699852281) - Aukcje internetowe Allegro

---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:41 ----------

SUN FLOWER TOP COAT ROZŚWIETLAJĄCY 15ml (699413537) - Aukcje internetowe Allegro

Molestantka klawiatury

Cytat Napisał Sweet-ka Zobacz post
    Ja używam naszego Infinity ale miaam też kiedyś inne ( tylko czesto były jakieś kłopoty znimi.) Nasz nabłyszczacz nie żólknie( a zabezpiecza przed żółknięciem), i co lepsza klientka nie musi siedziec 2-3 min przed naszym gabinetem , a moze zaraz po utwrdzeniu umyć łapki a dla nas to wygoda bo nie tracimy czasu na przetrzymanie jej by nalozyc oliwke
    Odkad zamowilam od Sweet-ki nablyszczacz jestem naprawdezadowolona.Rewelacyjny i nie trzeba przemywac,blyszczy sie i nie zolkniePolecam

Gość
    niezalogowany

zobaczcie co dzis znalażłam... czy ktos tego używał myślicie że będzie dobre za 17,99 nie będzie bubla
    Nowość! FUTURE UV LACK - Płynne szkło! (753334719) - Aukcje internetowe Allegro

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar kasiasssss

Cytat Napisał woszczur Zobacz post
    zobaczcie co dzis znalażłam... czy ktos tego używał myślicie że będzie dobre za 17,99 nie będzie bubla
    Nowość! FUTURE UV LACK - Płynne szkło! (753334719) - Aukcje internetowe Allegro
    ciekawe,mozna by sprobowac
    wszystkie marzenia sie spelniaja

Nałogowiec Avatar afterglow

APEL DO DZIEWCZYN KTORE NIE SA PO KURSACH A ROBIA PAZURKI
    błagam nie kupujcie nabłyszczacza na allepaznokcie, czarnego... nie wiem, moze ja zlke trafilam, czy co, ale wazy sie nieziemsko... splywa... i jest beznadziejny... ja sie pokusilam bo nie bylam po kursie i nie mialam bladego pojecia o produktach... ale przejechalam sie bardzo...
    teraz uzywam top coata, ale juz mam zamowiony z Graffiti i wiem ze bedzie dobry, bo na nim robilam u Basi na kursie
    wiec radze odlozyc pare zloty i nie kupic gówna bo ono na serio śmierdzi ;p

Kosmetyczka Avatar anikol

Cytat Napisał megi222 Zobacz post
    Dziewczyny ja mam żel nabłyszczający z perfect beauty w pędzelku a;e koleżanka powiedziała mi że te w pędzedzelku pękają więc poradziła mi żebym kupiła normalny nabłyszczający w pojemniku i kupiłam ale już nie nabłyszcza jak tamten bo pozostawia warstwę dyspersyjną jakich wy używacie
    Na koleżankę weż poprawkę a już CI pisze dlaczego. Żele nabłyszczające w pędzelku są żelami bardzo rzadkimi i specyficznymi. Na już opracowany i zmatowiony pazurek dajemy cieniutką warstwę tego żelu, pamiętając alby dobrze zalac boki i wolny brzeg paznokci. Z ta ilością musisz sobie wyczuc sama bo jak znowóż dasz go za mało to się skórczy więc tak zle i tak niedobrze.

A jezeli komus pęka żel nabłyszczający to znaczy że dał go za dużo, zrób sobie teścik na jednym pazurku i daj go sporo to zobaczysz ż ejak lekko pukniesz paluszkiem to zacznie pękać jak szkło w pajęczynkę. Żele te inaczej nazywane są płynnym szkłem,

Ja mam Activ w pędzelku no nei wyobrażam sobie końcowej stylizacji bez niego bo świeci się jak psu j....

Szkoleniowiec Avatar Agnieszka Praska

Cytat Napisał megi222 Zobacz post
    ja uzywam tylko z pb w pedzelku jest bosssski
    jak dasz za duzo to albo popeka albo zrobia sie "stalaktyty" takie "krosty" na jego powierzchni
    jego naprawde trzeba dac ciutke i rowniutko rozprowadzic

Lash&Brow Instructor Agnieszka Praska
    Akademia Stylizacji Obsesja

Centrum Szkoleniowe

Kosmetyczka Avatar anikol

Agula Ty tutaj buzka kochana

Szkoleniowiec Avatar Agnieszka Praska

a pewnie ze tutaj Ula tez jest

Lash&Brow Instructor Agnieszka Praska
    Akademia Stylizacji Obsesja

Centrum Szkoleniowe

Rozkręcanko Avatar mysza31

JA UZYWAM ŻELU NABŁYSZCAJĄCEGI Z FIRMY aCTIV TROCHĘ ŚMIERDZI BO JEST Z AKRYLEM ALE TAK TO BŁYSZCZĄ DŁUGO U NIEKTÓRYCH KLIENTEK TO NAWET DO 3 TYGODNI

---------- Dodano o godzinie 15:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:57 ----------

on się nazywa tzw "płynne szkło" i jest we flakoniku jak lakier do paznokci.

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał mysza31 Zobacz post
    JA UZYWAM ŻELU NABŁYSZCAJĄCEGI Z FIRMY aCTIV TROCHĘ ŚMIERDZI BO JEST Z AKRYLEM ALE TAK TO BŁYSZCZĄ DŁUGO U NIEKTÓRYCH KLIENTEK TO NAWET DO 3 TYGODNI

---------- Dodano o godzinie 15:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:57 ----------

on się nazywa tzw "płynne szkło" i jest we flakoniku jak lakier do paznokci.
    mnie to sie wydaje ze wszystkie te nabłyszczacze to płynne szkło... ale moge sie mylić... mysza31 może zapodasz jakąs fotkę, albo link chociaż no i ile płaciłaś... mnie sie własnie mój finish konczy i chce spróbować czegoś nowego

ja jak sie nie myle tez mam takie cudenko,kupowalam chyba od dobrej rady za 25zl,moze jutro zrobie fotke,mam ten sam problem smierdzi to to i ile bys go nie wziela nawet malutko rozlewa sie straszliwie,nie moge go ujazmic,narazie stoi hiihi

Gość
    niezalogowany

to że te nabłyszczacze Smierdza to jest normalne bo u mnie w hurtowni mają z 4rech firm i każdy cuchnie...

Szkoleniowiec Avatar paznokietek1000

nabłyszczacze w pędzelku wszystkie śmierdzą, ale jak przystało na produkt drażliwy nie są do wąchania tylko do stosowania, haha, dodatkowo żel w pędzelku jest rzadki z zasady, jakby był gęsty to byśmy go pędzelkiem nie rozprowadziły, i jak każdy żel jeśli będziemy go trzymać w chłodniejszym miejscu nie będzie aż tak bardzo rzadki. ale tak tez zależy od produktu.

Rozkręcanko Avatar juti2424

ja dziewczyny kupiłam ostatnio z NailDesign żel quik finish i jestem bardzo zadowolona bo jest nie drogi i pięknie błyszczy utwardza się w 60sec nakładam cieńutką warstwę żeby nie zalać skórek i jest ok

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał juti2424 Zobacz post
    ja dziewczyny kupiłam ostatnio z NailDesign żel quik finish i jestem bardzo zadowolona bo jest nie drogi i pięknie błyszczy utwardza się w 60sec nakładam cieńutką warstwę żeby nie zalać skórek i jest ok
    link kobieto link podaj ja włąśnie poszukuje ina gwałt musze je rzucic na oko, bo tak to chyba w sieci nie znajde, prędzej zginę marnie

dobrze wiedziec u nas jest wyprzedaz produktow tej firmy,40% obnizki zobcze czy jest

paznokcie - Hurtownia online- nails, akryl, tipsy, zele, konad, ozdoby do paznoki

---------- Dodano o godzinie 13:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:32 ----------

Cytat Napisał woszczur Zobacz post
    link kobieto link podaj ja włąśnie poszukuje ina gwałt musze je rzucic na oko, bo tak to chyba w sieci nie znajde, prędzej zginę marnie
    sorki że tak długo ale jeszcze taka troche zacofana jestem na naszym forum

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał juti2424 Zobacz post
    paznokcie - Hurtownia online- nails, akryl, tipsy, zele, konad, ozdoby do paznoki
    sorki że tak długo ale jeszcze taka troche zacofana jestem na naszym forum
    Qrcze... nie mam zbyt dobrej opinii o tej firmie, ale skoo piszesz że finish jest ok to może warto spróbowac

no akurat finish mają dobry podstawowym składnikiem żelu jest oligomer a ten go zawiera jestem zadowolona z niego

Rozkręcanko Avatar ciotka69

ja mam quik finish z ra nails i jestem zadowolona

Administrator Avatar samaron

A polećcie mi dziewczyny jakiś nabłyszczacz na naturalne paznokcie, czasem maźnięte lakierem albo farbkami akrylowymi. Czy każdy się nada?

Totalna maniaczka Avatar sylwia-p_86

hmm ja się nie znam na tym,ale mam z sf i on się nie nadaje ale chyba ten z spn-u tak ;p hah

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania