nie jestem super ekspertem jesli chodzo o "c" bo moja jest niby dobra, ale ja nie jestem z niej zadowololna... do rzeczy- szpila ma rację- ciut na duża, od siebie dodam że wydaje mi sie za bardzo przesunięta w storne wolnego brzegu...
mniejsza kulka bliżej wału okołopaznokciowego i powinno być lepiej
pozwoliłam sobie skopiowac twoje zdjęcie i nanieśc linie nowej, poprawionej "c" mam nadzieje że mozliwie dobrze pokazałamZałącznik 9609
jesli chodzi o tuneli to toche słaba fotka ale wygąda na prawidłowy... aledoczepie sie troche do kciuka, widać że od środka dłoni "wystaje" ciut naturalny wolny brzeg, widocznie dałas za mały tips w stosunku do paznokcia, a jeśli robiłaś na formie to za bardzo przypiłowałaś... moja rada: jeśli chcesz optycznie zwęzić pazurki (bo sa szerokie lub ogryzione) to szkielet rób w lekki trapez
piłuj tak, aby przy paznokciu naturanym szerokośc była "naturalna" a im bliżej wolnego brzedu tym węższy... cos w ten deseń: Załącznik 9610 wtedy przy nakładaniu następnych warstw żelu pwolny brzeg "automatycznie" sie poszerzy, nie będzie trapezem, ale ładym kwadratem
w twoim przypadnku to bedzie mniej więcej tak: Załącznik 9613

troszeczkę siedziałam nad tą krzywą C;p myślę że teraz ją bardziej widać ale czy jest taka jak powinna być? ;p
doczepie sie troche do kciuka, widać że od środka dłoni "wystaje" ciut naturalny wolny brzeg, widocznie dałas za mały tips w stosunku do paznokcia, a jeśli robiłaś na formie to za bardzo przypiłowałaś... moja rada: jeśli chcesz optycznie zwęzić pazurki (bo sa szerokie lub ogryzione) to szkielet rób w lekki trapez
Odpowiedź z Cytatem