ogladam NA WSPOLNEJ![]()
ogladam NA WSPOLNEJ![]()
uff co za dzień.. powoli nadrabiaM ZAległości na forum, wstawiłam kolejne pranie, nieco sprzątam i oglądam damską siatkę
A mi się nudziło i cyknęła sobie fotkę swoich wszystkich akrylkówwiem, bardzo mało ich, ale w końcu od czegoś trzeba zacząć
![]()
Ja popijam sobie szampana bo dziś świętuję swoje kolejne urodziny......
Szpila nie przezywaj ja mam mniej
wstałam jak było ciemno i wróciłam do domu jak już było ciemnonie ma to jak 12 godz w szkole...
Szukam dziewczyn, tkóre chciałyby zostać trendsetterkami maybelline'a. Jeśli któraś byłaby zainteresowana, proszę o podanie maila na priv, a ja wyśle zaproszenie i udzielę dalszych informacji. Dziękuję za pomoc z góry![]()
a ja testuje akrylki. kolory super, rzeźbi się średnio na jeża. ale robię na niewygodnym podłożu
to miłej zabawy, a ja czekam na klientkę na tipsiaki, ale jeszcze mam troszkę czasu
A ja miałam się uczyc do sprawdzianu z techniki ale mi się nie chce...![]()
ja dopiero nie dawno zasiadla m do kompa i juz i talk musze leciec... tzn ide sie kapac al tym razem laptopa nie biore bo znowu z wanny nie wyjde... a jutro idem sie na prawko zapisac BOJCIE SIEhehe od rana ponadrabiam w koncu zaleglosci bo troche ich mam niestety... buzki
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
w końcu w domu. jem obiad i sie relaksuje![]()
A ja mam dziś luzik,cisza i spokój
Relaksuję się przeglądając kochane forum
(od którego się uzależniłam) i słucham muzyczki nastrojowej
jaka ulgaprzeszly podrobione papiery i dzis przyszla umowa o mieszkanie do podpisania-ale jestem happy
od 01.01.10 bedziemy juz na nowym![]()
Rudi jak ja Cie dawno nie widziałam
kurde rzucam palenie i nie dlugo sie w drzwi nie zmieszcze bo ciagle cos jema w dodatku okres dostane a buuuuuuuuu ... zaraz zmykam jakis filmik obejrzec
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
tęsknie za foruma nie mam na nic czasu
![]()
a ja postanowiłam nie siedzieć cały dzień na necie i dziś się udało, ale już wieczór, więc jestemwypiłam kawkę, teraz czerwona herbatka (przytyło mi się a to ponoć dobre
)
niedawno skonczylam naprawiac zmywarke bo mi nie chciala wody odpompowywcteraz juz jest ok...mam nadzieje ze na dluzszy okres czasu
![]()
mam teraz chwilke to wlazlam na forum poczytac...za chwile lece pranie rozwiesic![]()
ide na spacer...
a później do koleżanki na urodziny
i rano na działke.. wiec nie wiem czy Was odwiedze...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)