a ja sobie dalej ćwiczę....![]()
a ja sobie dalej ćwiczę....![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
nieszkam szaleje nowymi pędzlamija juz tez dziś cos zmalowalam ale słabe to to więc nawet nie ma co wgrać
![]()
no szaleję... he hejestem nimi zachwycona
![]()
(G. Chanel)
nieszkam, pięknie![]()
ja już czekam na te pędzelki co wy macie dziewczyny![]()
Kwiatki super,cale apzurki prezentuja sie rewelacyjnie
wszystkie marzenia sie spelniaja
dzięki dziewczyny za miłe słowa -![]()
(G. Chanel)
kapitalne kwiatuchy....troche mnie tu nie bylo a tu takie cuda..
a te pedzelki sa extra tez je zamowie tylko kurcze nigdy na ebayu jeszcze nie zamawialam musze obcykac jak to tam dziala...
![]()
Znalezione na Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
Nie sa mo wi te!
Załącznik 9773
wow ja tez chce takie okulary![]()
tez bym sie nie obrazila za takie okularki...tzn na takie malowanki na nich![]()
a te drugie kwiatuszki tez sa piekne![]()
chyba tez sie skuszę na te pędzelki co wy macie dziewczynynieszkam ślicznie ci te kwiatuszki wychodzą
!
Ja właśnie zlecilam mamie kupno tych pędzelków ale na niemieckim ebayu bo też jest tam ten sprzedawcaI kolorowe żeliki, ciekawe jakie beda
uuu
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
kochana farbi akrylowe dajesz po nabłyszczacz czy tam pod ostatnia warstewke zelu(tak ja przynajmniej robie) na pewno nie zatapiasz farbek w warstwie bud. bo zel moze wtedy odptyskiwac ,chyba ze tylko jakis maly akcent kreseczki czy cos takiegomam nadzieje ze mnie zrozumialas
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
bajera mieć takie kwiatuchy na paznokciach ale chyba ciężko jest dojść do takiej wprawy w malowaniu ich
dziewczyny cudne te kwiatki, tylko gdzie pędzelki kupić? sama bym popróbowała![]()
nieszkam poleciła te z ebaya (link na poprzedniej stronie), do mnie szły tydzien i chyba 3 dni tylko, razem z płatnościami itp, więc sprzedawca godny polecenia. niestety dopiero dzis odbiorę, mam nadzieję że nowe farbki do konca tygodnia dojdą i w niedzielę poszalejęjak nie to na starych
![]()
No to ja sobie tez zamówiłam te pędzelki jak tak je polecacie ), długo sie na nie czeka?
---------- Dodano o godzinie 20:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:01 ----------
malowane na pazurkach
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
---------- Dodano o godzinie 21:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:57 ----------
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
piękne kwiaty, chciałabym umieć tak malowac
chciałabym sie zapytac co sądzicie o pędzlach skośnych od DR, nadałyby się do malowania farbkami? Zestaw 7 pędzli SKOS profesjonalnych do żelu UV ANC.Nail Art. Japan :: dobrarada
Ostatnio edytowane przez tusia ; 31-10-2011 o 09:14 Powód: post pod postem :P
a to moje wypociny, robiłam je zwykłym pędzlem 6 do żelu
, w 15 minut
Załącznik 10251
Załącznik 10252
Świetne anetf!
Bardzo ladnie wyszly
Anetf pierwszy raz je robilas ?
w 15 minuttakie sliczne. gratuluje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)