Dziewuszki nagryzmolcie coś ja wiem że to nic ciekawego na tych pazurach nie ma, ale czekam na wasze uwagi
Jestem samoukiem to moje początki, jak widać mało interesujące
Załącznik 9743
Dziewuszki nagryzmolcie coś ja wiem że to nic ciekawego na tych pazurach nie ma, ale czekam na wasze uwagi
Jestem samoukiem to moje początki, jak widać mało interesujące
Załącznik 9743
wiesz jak dla mnie na poczatki to Ci bardzo ladnie idzie![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
mi też się bardo podoba
tu moja "odnówka", jak widać takie same, tylko 2/3 krótsze i rzuciłam konada. to pierwszy tydzień, oprócz 2 które nie przeżyły wesela to wszystko ładnie![]()
Ostatnio rzadko robię coś brokacikiem, ale tutaj takie jedno zdobienie dopasowane do ubioru:
Załącznik 9843
bardzo ładne, chociaż kolor zupełnie nie mój to podobają mi się![]()
ćwiczenia na kumpeli
Załącznik 9932
"o radę pytaj tego, kto sam sobie radzi"
Bardzo aldne te fioleciki
podoba sie bardzo ten frenczyk zlotawo-brazowy , sliczny jest , pasuje tej Pani bardzo do karnacji![]()
Iwaka70 bardzo fajne to fioletowe zdobionkolubie fiolet dlatego tak mi sie to podoba...
![]()
bardzo Wam dziękuję dziewczyny nie sądziłam, że aż tak pozytywnie wypadną, ale się cieszę![]()
a to dziejsze jeszcze na szbkiego przed wyjazdem-klientka wczoraj zadzwonila czy moglaby dzis jeszcze rano przyjsc:
Rudi piękne te pazurki![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
rudi ładne pazurki
iwaka70 jako początkująca to i tak sobie nieźle poradziłaś ale poczytaj jeszcze i pooglądaj na forum jak piłować i o krzywej C bo boczki troszkę ci się rozjeżdżają i troszkę górek i dołków widać, ale to z czasem wypracujeszżyczę powodzenia
rudi śliczne pazurki![]()
z forum można się wiele nauczyć
Rudi przesliczne,kolor bajeczny
wszystkie marzenia sie spelniaja
Rudi są świetne, takie żywe. Powiedz mi proszę jak to kolor brokatu, bo jest extra
![]()
iwa 1223 bardzo dziękuję za cenne uwagi, boczki to pół biedy ale krzywa c to czarna magia....
czytam, czytam ale i tak potrzebny trening![]()
rudi, bardzo staranne, super![]()
Rudi swietny frenczyk i zdobionko. tak delikatnie ale z klasa![]()
bardzo mi sie podoba kolor brokaciku
chyba sobie taki kupie...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)