Nie martw się... napewno będą jeszcze inne konkursy. A ja już oddałam głosik
Nie martw się... napewno będą jeszcze inne konkursy. A ja już oddałam głosik
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
no to głosik oddany![]()
Głosik oddanyŚwietne prace! Ja również sugerowałam się grzesznością paznokci, bo inaczej nie umiałabym wybrać, bo każda coś w sobie ma
![]()
![]()
Ja też oddałam głosyRaz kozie śmierć, głosowałam na te które mi sie spodobaly i byly związane z tematem...powiem szczerze, że niektóre mi tu w ogóle nie pasują tematycznie heh
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Zgadzam się z Tobą Agusia.. Ale mimo to każda się postarała![]()
Ja przy wyborze kierowałam się nie tylko zgodnością z tematem, ale czystością wykonania i prawidłową budową, bo myślę, że to jest również bardzo istotne.
Poza tym, każdy grzech rozumie inaczej. Dla skromnej dziewczyny sam kształt szpica będzie już grzechem, natomiast dla odważnej i bardzo niegrzecznej musi być już coś naprawdę mocnego, aby ją zszokowało.
tak iwonna budowa jest również ważna
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
9 prac bardzo mi się podoba więc mam nie lada problemale nie liczę tych które mnie powaliły z nóg ale według mnie nie pasują do tematu
ale przyznam się że jestem też nie mile zaskoczona więc muszę to napisać: dziewczyny moje kochane, jeśli robicie prace na konkurs to starajcie się zrobić coś od siebie a nie korzystać ze wzorków stworzonych przez inne osobybo przecież chcecie wszystkich zaskakiwać przede wszystkich swoją kreatywnością prawda?
A ja dzisiaj bede tylko ogladac a glosowac pozniej bo mi sie sporo prac podoba![]()
Moim zdaniem jest bardzo dobrze bo zadne z nas mistrzynie swiata w paznokciach i generalnie technika u wiekszosci lezy, a na pracach widac jak bardzo sie laski postaraly
Kochana http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ziewczyny.html tutaj sa wszystkie pracew pierwszym poscie zasady oddawania glosow
obejzalam wszystkie...niektore mi sie podobaja wiecej, inne mniej, jedne sa ladniejsze, inne jeszcze bardziej ladne![]()
Gratuluje dziewczyny wykonania takich szpicorow, jedne dlugoscia mnie powalilyza chec do pracy wielki plus
ciezko sie zdecydowac i musze poczekac do jutra i na spokojnie sie zastanowic i wybrac 3 najpiekniejsze![]()
Dzięki Rudzia![]()
Ja tez zaglosowałam już, i naprawde świetne prace niektóre, byłam pod wrazeniem i sie zastanawiałam jak niektóre dziewczyny taką długhość osiągnęłyAle zgadzam się z barbara kawka.... może moja też nie była rewelacyjna, ale fakt faktem spodziewałam się więcej lepszych prac
![]()
link do prac konkursowych. podaje ostatni raz dziewczyny
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ziewczyny.html
O kurcze dziewczyny ile pracWszystkie super
glos oddam jutro bo trzeba sie powaznie zastanowic![]()
ja tez juz zaglosowalam
i powiem szczerze ze nie mialam problemu z glosowaniem hehe
niektore prace widocznie sie wyrozniaja pod wzgledem technicznym i zgodnosci z tematem
i takie cos moje ( nie obrazajac nikogo)-- do tego tematu ZA NIC nie pasuja mi kwiatki
(oczywiscie- o swojej pracy sie nie wypowiadam - bo teraz widze MASE niedociagniec :/ i jestem niezadowolona z siebie :/ ) a fota wyszla koszmarnie
a co do dlugosci niektorych hehehe kosmiczneniektore az wywijaja sie do gory
nei sadze zeby to byly pazurki uzytkowe.. bo jakze mozna w takich funkcjonowac ( przynajmniej ja) podziwiam dziewczyny dajace sobie z nimi rady
ale widac ze trochu roboty dziewczyny przy tym mialy... nie powiem...![]()
ciezko było, ale głosy na poszczególne miejsca oddane
życze powodzenia![]()
o mamo ile prac....wszystkie super...
jak wroce z przedszkolato zabieram sie za glosowanie
![]()
głosik oddanypowodzenia dziewczyny
![]()
No właśnie z tą techniką jest najgorzej.. Jedna praca strasznie mi się podobała, ale pod względem technicznym.. ech i niestety na nią nie zagłosowalamBo inne dziewczyny pod względem technicznym zrobiły lepsze prace, też spodziewałam się więcej 'kosmicznych' prac
Ale mimo to wszystkie są ładne
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)