nomała
tera będziesz miała przeje***ne... będziesz jako taksiarz...
ale miałam pisać gratuluje![]()
nomała
tera będziesz miała przeje***ne... będziesz jako taksiarz...
ale miałam pisać gratuluje![]()
ajc dziekuje dziewczyny
mała gratulujedziś byłam sobie egzamin ustalać i 20 listopada o 8 rano będę się męczyła także dziewczyny trzymajcie kciuki
:d
tak w ogóle to temat zrobil się w tym momencie nieaktualny, skoro już zdałaśtrzeba by gramatykę poprawić
![]()
Gratuluje Mala, ale nie da sie ukryc ze w Niemczech duzo latwiej zdac prawko niz w Polsce, wiec dziewczyny w Polsce nie zalamujcie sie , ze za pierwszym razem nie zdacie![]()
no dokladnie...same autobahny i w miescie jakies proste drogi, zadnych porzadnych rond i do tego prawie na kazdym skrzyzowaniu swiatla co oczywiscie ulatwia ludziom jazde, dlatego latwiej zdac prawko...ale prawde mowiac jak sa 4 auta na skrzyzowaniu bez znakow to zawsze jest problem kto ma jechac pierwszy...mamy tu takie skrzyzowanie i najczesciej wymuszane sa pierwszenstwa no i stluczki... ah ci Niemcy![]()
dlatego ronda i swiatla w Niemczech to cuda natury drogowej![]()
Mala a ze tak zapytam bo moze nie doczytalam...ile placilas za prawko i czy zdawalas teorie po niemiecku czy po polsku, bo wiem ze egzamin mozna po polsku tez zdawac ?
przede wszystkim zdajesz w tym samym miescie gdzie mieszkasz ,jezeli tylko tam sa 2 skrzyzowania ze swiatlami i 1 rondo, wiec w zasadzie jak ktos mieszka w malej pipiduwie to w ogole pikus, no i na tym samochodzie co sie uczylo
no ja mialam dobrze bo jezdzilam po tych drogach co zdawalam egzamin takze trase znalam-moj instruktor wozi tam gdzie si zdaje egzamin.
ojc mnie wyszlo ok 1500 euro niecale
nie liczylam
policze otem to napisze.ale jakos 1300 mialam ale doplacalam 135 za egzamin
zobacze potem
zaden boss
w niemczech sie po prostu latwiej zdaje
w pl bym poleciala przy tych bledach juz
No trzymajcie za mnie kciuki7 grudnia mam egzamin
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Bede trzymac..akurat w tym dniu mam otwarcie salonu..wiec nie zapomne heh
MAŁA...GRATULUJE![]()
Rowiez trzymam mocno kciukimala dasz rade
![]()
mala juz dala radeteraz Agusia bedzie zdawac
![]()
hihiagusia trzymam kciuki
![]()
Agusia rowniez trzymam kciuki![]()
a ja wczoraj zdałam teorię wewnętrznąuciekajcie z ulic, od wtorku zaczynam jeździć
![]()
KAMIS AJ LOF JU
gratuluje
i zycze hmmmmmmm czego?gumowych drzew
hehehe dziękuję, na pewno się przyda;d
KAMIS AJ LOF JU
heheh ale masz fajnie ValiaJa bym znowu chciała zaczynac dopiero hehehe ale luz za równy tydzień egzamin
ale to zleciało
! Juz sie nie moge doczekać hehe
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Ja juz mam 3:0 dla WORD-uCzeka mnie teraz 5 h jazdy zeby móc sie zapisac na kolejny
Chyba sobie w grudniu odpuszcze te nerwy
Mała- GRATULACJEi szczerze zazdroszczę
![]()
O kurde to faktycznie lipaaaa...
KAMIS AJ LOF JU
ja za trzecim razem musialam zrezygnowac z braku kasy/zwolnienia sie z pracy na wykupienie godzinekteraz mysle nad prawkiem w Niemczech ale to od nowego roku
![]()
ale dziewczyny za Was trzymam kciuki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)